Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 2. marraskuuta 2010

Jälki tiistaina 2.11

Ennen jälkeä piti ottaa esineruutu.Nythän Q on toiminut tuolla tosi hyvin esinekaistaleilla, eli tehnyt hyvin töitä ja tuonut esineet kauniisti, sekä välipalkoilla että ilman.Joten päätimme kokeilla taasen ihan kokonaisena ruutuna.
Ja Q lähtikin tosi hyvin, löysi takalinjalta melko nopeasti, ja oli tuomassa esinettä.Vaan päätti pissata puunrunkoon matkalla, ja kun kerran tultiin Marjan kanssa jo viimeksi siihen tulokseen, että sille vaan pitää tehdä selväksi ettei se saa kuseksia ollesssaan hommissa, niin karjaisin sille EI! Ja silloin sillä repesi ihan kerta kaikkiaan, eli hitsas herne kiinni ja lähti litomaan sen esineen kanssa.Marja tietää kuinka älyttömästi harmittaa! Ja joo tietty joku tietäväinen voipi olla sitä mieltä, että ainahan se tekee rallia, varsinkin su- semman jälkeen, niin kyllä fakta on niin, että esineet ovat tulleet tosi kauniisti käteen viime aikoina! Eli homma oli jo hanskassa .Joten siinäkin mielessä ihan oikeasti harmittaa, että sillä vahvistui toi hyvin epätoivottu käytös taas.Toki se olisi tuonut sen mulle melko varmaan, jos en olisi sitä kieltänyt merkkaamasta, mutta täytyyhän sille voida sanoa asioista.Noo Qn mielestä ei voi.. Päätin että homma loppuu saman tien, ja lähdimme Marjan kanssa pois ruudusta takaisin autoille.Q samoili metsässä ja autoilla aikansa, kunnes tuli kutsusta jossain kohtaa.Koira autoon, ja sai nähdä kuinka Quro pääsi hommiin.Toivotaan että toi ns negatiivinen rangaistus, eli se ettei se saakaan tehdä hommia jos ryttyilee, saisi aikaan sen , että halu paiskia töitä voittaisi halun tehdä omia kuvioita.
Joten oma fiilis ei ollut kovin korkealla kun vihdoin lähdimme sinne jäljelle, kiva kun yksi kerrallaan kaikki leviää käsiin!
Mutta jälki meni onneksi kohtuu hyvin.
Jana oli järkevä, ja päämäärätietoinen, joskin se lähti vähän viistoon, mutta en piitannut siitä.Otti oikean suunnankin. Itse yritin siellä jäljellä näköjään välillä sabotoida koiraa, Marja onneksi sanoo suoraan.Ja mä kyllä arvostan sitä.Kunnon treenikaveri on ystävä, joka haluaa auttaa, eikä iloitse toisen epäonnistumisista. Joten ensi kerralla vaikka Qlla ei olisikaan niin vahva draivi ,pitää mun uskoa että se kuitenkin seuraa jälkeä jos se etenee.Ok, jos se tosiaan hukkaa sen jäljen, niin sitten palataan sinne missä vielä varmasti tietää olleensa oikealla jäljellä.Kulmista pari oli tosi kaunista, yhdessä se teki pikku silmukan, ja yhden se veti pitkäksi.Sielläkin se oli kuitenkin jo ottamassa oikeaa suuntaa, kun mä kuulemma vedin sen pois ja yritin itse etsiä jäljen, I'm so pro..
Kolmos ja neloskeppi jäi, mutta onneksi kahdeksasta se nosti kuusi, joten pääsin sitä palkaamaan.
Se mikä harmittaa jäljen osalta, oli se , että kuutoskepin jälkeen se mainasi selvästi lakata jäljestämästä. Se vissiin väsyi, ja taisi vähän päättää että "ok, tää oli tässä" ja yritti nostaa risuja revittäväksi.Kahta eri kepakkoa se yritti sieltä noukkia, mutta otin pois, ja kielsin että " et sä niitä ota", ja taas "jatkuu". Onneksi se sitten lähti melko mukisematta jäljestämään lopunkin , ja nosti kepit 7. ja 8. ja selvitti loppupuolella olevan viimeisen kulmankin.Skarppasi selkeästi.
Kiva että saatiin onnistuminen, mutta harmittaa osasinko edes tarpeeksi henkisesti olla mukana siinä palkkaamistilanteessa kun oli hirveä kiire lähteä hakemaan Eden koulusta ja alla oli sen verran surkeat fiilikset..?
Ensi kerralla motivaatiotreeni ehkä olisi poikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti