Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Su 7.11 hakua ja tottista

Ensin nähtiin pikaisesti Anne ja sisko-Hile plus muu lauma Haunisissa tottiksen merkeissä.
En ottanut kuin vähän seuraamista , käännöksiä ja täyskäännöksiä,plus luoksetulon.Ihan kohtuullista meininkiä, häiriötäkin kentällä riitti.Ai niin ja laukaukset tuli mullekin ihan yllättäin, mutta Q ei niitä tietenkään noteerannut millään lailla.
Sitten hakuilemaan Piuhan maastoon, Huvilinnun taakse.
Kulmat limittäin ,eka pisto oikealle. Treenisuunnitelma oli löytö-löytö-tyhjä-tyhjä-löytö, ekalla ukolla n 15 haukkua,tokalla kymmenkunta ja viimeisellä ukolla riittäisi viisi.Ekan ukon palkkana tennispallo, sitten tokalla lihapullaa ja vimpalla ruokaa plus Wubbakongi.
Kaksi ekaa pistoa oli tosi hienoja.Lähti suoraan, löysi samantien ja ilmaisi hyvin.
Tyhjät pistot taasen ei onnistuneet niin hienosti.Eli Vasemmalla puolella lähti kurvaamaan liian aikaisin eteenpäin.Yritin lähettää vähän epähuomiossa samasta kohtaa kuin ensin, ja jouduin taas kutsumaan sen pois.Kolmas kerta toden sanoo, menin lähettämään sinne mistä kaarsi ja siitä tuli jo hyvä pisto.Oikealla puolella irtosi syvälle ja ajattelin että jee, onnistuipa hyvin, mutta mmph se teki silmukan väärään suuntaan, kuinkas muuten.Ok, korjattiin ja nyt onnistui.Eli kestää se sentään korjaamista, täytyy sinnikkäästi vaatia kunnon tyhjät.Qlla käy aktiivisesti nokka jo lähetyshetkellä, ja ehkäpä se kuvittelee että kun sen on mennyt tietyn matkan ja muka haistaa ettei siellä ole, että se riittää.No treenataan treenataan.Vaan tuli mieleen ,että täytyy ottaa niitä L-pistoja vähän kuurina tähän väliin, luultavasti sekin auttaisi sitten niihin tyhjiin..?
Viimeisellä kaarsi taas maaston viemänä vähän liian aikaisin, mutta suoristi itsensä ja löysi.
Mikä oli mun mielestä tosi kiva, oli se , että oikean etukulman maastomuutos kohtuu aukeasta alavasta rinteestä hakkuurisukkoon ei tuottanut Qlle vaikeuksia, vaan sinne se meni heti suoraan.
Ja kuljetuksetkin ukoilta pois meni ok, namipalkaten mutta joka tapauksessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti