Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 10. toukokuuta 2010

Tottis ma 10.5

Tokoryhmämme oli tänään kutistunut puoleen, mutta ei se menoa haitannut.
Kuura oli tänään aikas SUPER! Ei voi muuta sanoa!
Ihan hirveän montaa juttua en viitsinyt ottaa, mutta se mikä otettiin sujuikin sitten tänään tooosi hyvin , ihan vaikka itse sanonkin.
Alussa seuraamista, ja ihan tarkoituksella niin ,että viereisellä agikentällä oli möykkäävä koira, ja vauhdikasta meininkiä, arvelin että täytyyhän sitä häiriötäkin joskus ihan tosissaan ottaa.
Jo kun tulin "kehänauhan" alta ,huomasin että Q otti kontaktia munhun ihan eri tavalla kuin yleensä.Tein sitten rituaalin, eli Q maahan hetkeksi, ja siitä seuraamisella lähtöpisteeseen.Seuraamiseen otin ensin ilman käskytystä, aika pitkänkin pätkän, ja se sujui tosi hyvin.Sitten vielä käskytyksellä, ja siitä Q ei ottanut häiriötä, vaan sekin sujui hyvin.Ainoastaan mitä pitää hioa ja vahvistaa on liikkeestä pysähtyminen, ja käännöksiä voisin treenatessa nyt viljellä enemmän.Seuraaminen oli kuitenkin sekä teknisesti että vireeltään ihan über-hyvä!Kyllä se oikeasti osaa, ja munkin pitää viedä sitä reippaasti eteenpäin!
Sitten liikeestä istumisia,todettiin yhdessä, että Q istui nopeammin kun en peruuttanut, vaan tein liikkeen normaalisti.Vielä tässä vaiheessa se oli jotenkin niin harmonisen seesteinen, että päätin viedä sen autoon, jotten vaan kerkeäisi sössiä itse mitään.
Seuraavalla kiekalla otin ruutuun menoa.Jonna näytti vievänsä purkin ruutuun.Ekalla kerralla Q kurvasi sivulinjan kautta, ja otatin sitten uudelleen.Se sujui hyvin!
Lopuksi,koska olin itse ihan zen-vaiheessa päätin loppupalkata Kuuran narupallolla, niin että se ei ollut kykettynä.Jonna vähän hädissään kyseli, että ihan oikeasti ilman liinaako, ja että oikeastiko luulet ettei se mene Heron luo, joka oli kytkettynä seinään.
Ja niin se vaan oli, että sisu tuo tuloksia, ja meidän viime päivien treenaustapa on näemmä toimiva, se toi sen pallon heti takaisin, ja aina uudelleen ja uudelleen..YES!!
Siihen oli mahtava fiilis lopettaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti