Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kärnän opissa la 29.5

Kärnän sari tuli meidän ryhmää kouluttamaan, ja treenit pidettiin Huvilinnussa.
Alue oli tällä kertaa aika hankala.Keskilinja kiemurteli harjanteella, ja molemmille puolille oli kumpuilevaa ja maastomuutoksiakin.Kohdittain ylisyvä.
Kulmat oli limittäin, vasemmalta aloitus.
Hain Kuuran kanssa hajut maalimiehiltä 1-4, aina kaksi kerrallaan, ja sitten lähetykset.
Sujui hyvin, eli pistot oli suoria, löysi hyvin ja aloitti haukun heti,ilman apuja.Haukkujen määrää vaihdeltiin, mutta kovin pitkää ei vaadittu, pisin taisi olla noin 25 haukkua. Haukkui yhtä hyvin umpparit, ja myös vieraan maalimiehen(bokseri-Tarja).
Kakkoskierroksella otettiin muistikuvina samat, eli nyt lähetykset suoraan ilman apuja.Ekalla se kaarsi tsekkaamaan matkan varrella ollet hämypiilot, olisi ollut jatkamassa eteenpäin, kun jo kuitenkin kutsuin sen takaisin.Hienoa joka tapauksessa, että se tuli,siitä voi siis iloita, että kyllä hallinta on parantunut!
Anyway, uusi lähetys, ja se oli perfect, kuten myös kaikki loput.Ei siinä ollut mitään huomauttamista: lähti vasta käskystä, lähti epäröimättä ja suoraan, löysi hyvin ja haukkui hyvin!
Nyt voisi kokeilla , jos ryhmä jaksaa ja suostuu, että ottaisin Kuun kanssa kuurina tuollaista, että ensin hajunhakuina vaikka maalimiehet 1-6, ja löydöt.Ja sitten kun muut on treenannut, ottaisi uudelleen suorina lähetyksinä vaikka 1-3.
Ja sitä Sarikin tähdensi, että alueen tallomiseen ja suunnitteluun pitää kunnolla varata aikaa, heillä voi mennä siihen jopa tunti.Silloin kuitenkin saadaan koirille onnistuneet treenit, kun kaikilla on selvät sävelet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti