Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 14. toukokuuta 2010

Haku Haunisissa pe 14.5

Vähän multa kyllä taas vastuutonta toimintaa..eli Q ressukka oli vähän pipi, sillä sitä oli pistänyt amppari eilen.Joten nassu oli turvoksissa, eikä olokaan varmaan hääppöinen.Se kuitenkin oli sen verran tokeentunut, että päätiin tehdä pikkaiset ja kevyet treenit.
Eli suunnitelma oli tämä: Eka oikea etukulma, ukko valmiina ja lähetys ilman hajunhakua(oletuasrvona että reuna tamppaantunut jo tosi hyvin), toka vasen etukulma haamuna, kolmas oikea keskipiilo jälleen suora lähetys ja neljäs haamuna.
Miten sitten oikeasti meni:Ykkösellä oli mun mielestä selvästi "lukinnut" suunnan sinne suuntaan, mutta koska toisen etukulman maalimies oli vasta matkalla ja Keijo myös siellä keskilinjaa edempänä(kulmat oli nimittäin limittäin) tarkkaamassa näkyykö haamuilut sinne linjalle, niin Kuuran katse ja keskittyminen harhaantui sinne ja minäkin vähän poltin päreeni.Anteeksi rakkaat treenikaverit, yritän olla jatkossa kiltimmällä tuulella!
Joten kuten arvata saattaa , niin Kuu ekasta lähetyksestä teki huonon piston ja jouduin ottamaan sen uudelleen haltuun ja lähettämään uudelleen.Nyt kun tilanne oli kuitenkin jälleen keskilinjalla seesteinen ja ihmiset kaikki siellä missä piti, niin Kuu irtosi erinomaisesti ja suoraan mallimiehelle.
Tokan mun mielestä näki haamuilemassa, mutta jostain syystä ei sitten löytänyt kuitenkaan? Tosin en minäkään..joka tapauksessa kun menin Kuuraa alueelle vastaan se teki ihan ylisyvää pistoa, eli vaikka alue oli ylisyvä muutenkin (n 70 m), niin Kuura kävi varmaan 120 metrissä kaukana hiekkatienkin toisella puolen.No sieltäkin oli kyllä juuri aiemmin kulkenut ihmisiä täytyy sanoa Kuun puolustukseksi.
Päätin että se sai sitten olla tyhjä, ja menin lähettämään suorilta Kuuran sinne komoselle.Sinne irtosi innokkaasti ja suoraan, löysi hyvin.
Nelosella annoin sen tehdä peräänlähdön, eli näki kun maalimies meni, mutta annoin rauhassa aikaa piiloutua.Sinne lähti jälleen suoraan.Mutta sen huomaa ,että olemme treenanneet vallan sitä 50 metristä syvyyttä, eli kun maalimies olikin n 80 metrissä, niin viidenkumpin jölkeen rupesi pyörimaan ympyrää, kunnes hetken päästä irtosi taas taaemmaksi ja löysi.
Mitäs sitten itse opin!
A.Ei saa räyhätä toisille, vaikka joskus ei meekään ihan sillai alueelle menot kun oli ajatellut ja
B.Kun on oikeasti ylisyvä alue, niin se pitää Kuuralle vielä vahvistaa hajunhaulla!
Ja tietty olisin muuten ottanutkin, mutta kun yritin muka säästää sitä kun se ei ollut ihan parhaimmassa terässä.
C.Kuuraan voi kyllä sikäli luottaa, että se tekee töitä myös väsyneenä ja kipeänä, mun pitää vaan itse olla sen verran fiksu etten turhaan sitä rassaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti