Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Haku 31.1 ,Huvilintu

Raskas keli koirille ja ihmisille, olli meinaan aivan järkkypaljon upottavaa märkää lunta.
Oikea etukulma oli hankala, jyrkkä nousu ja etenemistä aakealla kalliolla "rotkoon" saakka.Tässä päätin, että sinne ylös laitetaan Qlle haamu.Lisävaikeutena , että kahden metrin päästä lähetyskohdasta lähti vahvasti tallautunut polku viistoon aluetta eteenpäin. Tästä Q kuitenkin selvisi vallan mainiosti.
Vasen etukulma oli "limitetty" ja se oli rinnettä alas.Sinne päätin kokeilla suoraa lähetystä.Q lähti hyvin, mutta meni suoraan vain noin 40 metriä, ja lähti sitten kaartamaan aluetta eteenpäin.Siitä tuli muuten kaunis pisto, vaan sinne se jäi maalimies kulmaan:-( Kumma kyllä Q tuli pistolta ihan suosiolla luokseni(josta tietysti palkkasin), ja uudella lähetyksellä, jonka otin hieman ennen edellistä lähetyskohtaa, se meni suoraan ja löysi.
Kolmas ja neljäs oli hajunhakuja jo ennakolta suunnitellun mukaan, ja ne sujuivat oikein hyvin.Viimeiselle taas menimme koko joukko, ja Q sai kyllä leikkiä ruhtinaallisesti kaikkien kanssa.Ois mielenkiintoista joskus testata, koska se väsyisi ja lakkaisi taistelemasta..No jos ei kuitenkaan, täytyy vaan olla kiitollinen että taistelutahto toimii sen moottorina, ja se on sangen suuri moottori!
Ei niin hyvää, ettei jotain kehnoa..Tuli taas todettua, että mun pitää viimeisellä maalimiehellä joko A.kytkeä se kiinni kesken leikin, tai B. maalimies ei annakaan sen lopuksi voitaa lelua, vaan "irti" , ja mä kytken sen, jolloin leikki voi taas jatkua.
Nyt meinasi jo olla osat taas päälaellaan, joillain on pakenevia maalimiehiä ja koira saa peräänlähtöjä.Meillä Q pinkoo pakoon ja koko poppoo on perässäjuoksijoita..Vitsi! Vaan totta toinen puoli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti