Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Haku loppiaisena superpakkasissa, HRRR..

Pakkasta 20 astetta!!
Ja nyt ihan aluksi muistin jopa haukuttaa sen, ennen alueelle menoa..
Sama alue kuin viimeksi, joten päätin kokeilla olisiko sillä hyvä muistijälki edelliskerrasta.Eli piilot samat, nyt ei mitään apuja, vaan ukot valmiina .
Eka siis vasemmalla täydessä syvyydessä (lumikuopassa lakanan alla), ja toka oikealla pöpelikössä pensaan sisällä lakanan alla, melko lähellä keskilinjaa.
Jekkuna vielä aloitus vasemmalla, eli lähetys kahden puun välistä, pikkupätkä tiheää, sitten aakea laakea mikä pitää ylittää ja jälleen sisään metsikköön.Viimeksi hieman jelppasin eli menin sinne aakealle lähettämään, nyt laitoin sen ihan siitä oikeasta kohdasta! Ja sujui hyvin! Eli lähti keskittyneenä, juoksi suoraan noin 45 metriin saakka sitten hiukan kurvasi oikealle eteenpäin, mutta palasi samoin tein piilolle kun sai hajun nokkaansa.Palkkana Wubbakongi.
Oikealle teki myös hyvän piston.Meni takarajalle, tsekkasi siellä hetken( Pixillä oli ollut juuri sitä ennen maalimies siellä piilossa), palasi takaisinpäin, ja kuulimme kaikki kun se oikein ryysti ilmaa nenäänsä saadakseen hajua maalimiehestä, ja löysi hyvin.Ja palkkana Wubba.Menimme myös koko ryhmä piilolle kehumaan Kuuta,tosin se ei aluksi ollenkaan edes huomannut meitä kun keskittyi vaan leikkimään Seijan kanssa.
Nyt sille on siis muodostunut selväksi, että "haku"käskyllä lähdetään suoraan eteen sinne minne osoitetaan, ja sieltä pitäisi joku löytyä, hyvähyvä!
Nyt kuitenkin vielä vaan vahvistetaan sitä 50 metriä suoraan, eli ei kurvailuja siellä loppupuolellakaan.Hyvä että käyttää nenää, se on todistettu, nyt taas hajuhakuja tai maalimiesten saattamista..
Ja hienosti se suostui taas tulemaan mun kanssani takaisin autolle.Eli tuo sapuska autolla on varmaan auttanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti