Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 26. tammikuuta 2010

Tottis hallilla 25.1 ja kentällä 26.1

Hallivuorolla:
Aloitin jälleen (mikä yllätys !! ) seuraamisella, ja avustaja sai pitää Qsta kiinni ja päästää vasta viiveellä mun luokse seuraamiseen.Oikein hyvä ja innokas.Aluksi hiukan pomppi, mutta nopeasti asettui oikeaan kohtaan ja säilytti sen.Näitä pätkiä oli kaksi, ja sitten annoin sen itse hakea itsensä sivulle ja siitä lähdin ilman hetsausta. Hyvä pätkä kaikin puolin, ei valunut liian taakse, ja piti erittäin hyvin kontaktin. Samassa sessiossa otin kahden kilon kapulan palautusta, jälleen hyödynsin avustajaa eli Katja piti Qn liinasta kiinni, itse vähän hetsasin kapulalla.Sitten jätin kapulan Qn eteen ja menin noin 25 askeleen päähän.Ja niin se apport-käskyllä hienosti tuli täyttä laukkaa sen kapulan kanssa.Tästä palkkasin vauhdissa,eli Zip ja patukka lensi mun taakse.
Toisto, nyt otin myös luovutusasennon mukaan.Ja jes!! Taas se laukkasi supernopealla laukalla , tuli suoraan (no ihan hitusen törmäsi) ja piti hyvin, eli kapula oli tiukasti ja suorassa. Zip ja patukka lensi suustani palkaksi. Tässä vaiheessa Q pääsi autoon huilaamaan, ja minä leijumaan kun olin aikas tyytyväinen..
Toka sessiolla otin lyhyehkön paikkamakuun , joka sujui hyvin.Aika oli kyllä melko vaatimaton noin 4o sekkaa laskujeni mukaan, mutta se kesti naapurikentän "puudelin" agilityhäiriön, ja siitä oli hyvä palkata.
Ihan lopuksi se sai jälleen tehdä jotain kivaa, eli se sai irrota ruutuun. Vein sen kanssa makkarapussin ruudun takaosaan, ja sinne se kirmasi iloisesti!

Kentällä tiistaina Marjan kanssa:
Seuraamista, sujui kivasti.Yhdessä pätkässä taas havaittavissa pientä valumista.Se kyllä säilyttää vireensä, mutta on vaan hiukan turhan takana.. Annoin sen itse korjata paikkansa ja palkka lensi ettenpäin.Sitten vielä varmistelin, niin että lähdimme vauhdista ja lelu oli oikeassa kädessäni oikean kylkiluun päällä.Aika pitkä pätkä, mutta asento pysyi nyt koko ajan oikeana, eli oli tiivis , suora ja innokas, sekä kaiken lisäksi tarpeeksi edessä!
Luoksetuloa, ekalla rynni mun ohi, aika selvää lienee, että mulla on kaava, ensin luoksetulo ja palkka vauhdista taakse.. No otin sitten lähietäisyydeltä muistutuksena , että tiivis vaan ei törmäys!
Ja uusiksi, se olikin sitten aikas hieno.Vauhti on kyllä aika hirvittävä, että kyllä se himmauksestaan huolimatta ihan vähän törmäsi, mutta se oli työtapaturma :-) Ja asento oli suora!
Myös eteenmenon otin, olimme yhdessä vieneet lelun.Etäisyys tarkoituksella tosi pitkä (n 60 askelta), mutta ilman valmistelevaa seuraamispätkää.Irtosi hurjalla vauhdilla, hiukan kaarsi kun lelu oli aika huomaamaton.Huusin hyvä kun se saapui lelulle, ja sitten se tapansa mukaan biletti yksin lelunsa kanssa jonkin aikaa..Täytyy vaan pysyä kylmän rauhallisena, ettei sorru houkuttelemaan sitä luokseen.Hiffatkoon itse , että mun kanssa yhdessä leikkiminen vois olla kivampaa..
Ja sitten ihan viimeiseksi paikkamakuu kun Ceri otti tottista.Aika lyhyt pätkä, mutta jee! se onnistui!
Kaiken kaikkiaan silla on ollut ilahduttavan hyvä asenne nyt kaikkeen tekemiseen, eli kaikki aika ja voima ei mene valtataisteluun, vaan voidaan ihan treenatakin:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti