Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 16. tammikuuta 2010

Tämän viikon haku ja ilmaisuharkat

Ilmaisua kahdesti viikolla,tiistaina Anun ja Marjan kanssa.Meni aika ok, silti haukusta puuttui mun mielestä voimaa, se on paremmallakin asenteella haukkunut.Syytä moiseen en keksinyt..
Keskiviikkona Jaanan ja Miran kanssa, nyt kekattiin , että annan sille liinasta vähän vastusta, että se ei tyrkkää maalimiestä.Ja sehän auttoi sitten myös haukun laatuunkin saman tien, eli turhauma pisti Kuun haukkumaan todella vaativasti.Otettiin neljä vai viisi toistoa, eikä se olisi voinut paremmin mennä.Nyt siis kannattaa hyödyntää hetki tuota liina-apua.
Haku lauantaina:
Lentokentän lähellä, sama alue ja samat piilot.
Olisin ehkä voinut kokeilla muistikuvinakin, mutta otin kumminkin kaikille hajuhaut , jotta pistot taatusti on suorat loppuun saakka.
Ja tänäänkin se oli tosi hyvä.Jo hajuhakua hakemassa, koko ajan aktiivisesti nosti nokkaansa, ja haki hajun lähdettä.
Jokaista lähetystä ennen otin siltä liinan irti, ja annoin sen selkeästi odottaa lähtölupaa.Tosi hyvin se myös odotti, ja vaikka asetin jo käden osoittamaan suuntaa, niin ongelmitta malttoi odottaa kuulevansa luvan "haku".
Pistot suorat, löysi hyvin.Viimeiselle menimme jälleen koko porukka.
Q on kyllä jännä, sitä on toisaalta vähän vaikea lukea, kun se on niin eleetön.Eli esimerkiksi ennen lähetystä, se on ihan hiljaa ja keskittynyt, vaan ei ollenkaan sellainen ylikireä jousi kuin belgit yleensä, eli mä ennätin jo miettiä lähteekö se ollenkaan vauhdilla, mutta sitten kuitenkin se ampaisee kuin raketti pyssyn suusta luvan kuultuaan.. .-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti