Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Haku 3.1 Siipitiellä Lentokentän maastossa

Lyhyt, mutta onnistunut kiva treeni.
Meitä oli vain 3 treenaajaa, ja aika paljon pakkasasteita, joten tallasimme vain kaistaleet etukulmiin.
Vasemmalle annoin Kuuran nähdä kun Stina otti kontaktia ja lähti piilolle päin.Q ei siis nähyt kuin että maalimies meni sinne suuntaan, sillä ei kuitenkaan ollut näköyhteyttä alun noin viiden metrin jälkeen.Näin halusin vahvistaa sille, että alueella on varmasti ukko, mutta itse piilo oli hankalampi , se oli maakuoppa alueen takarajalla ja ukko vaalean lakanan alla.Ukkoa ei voinut löytää silmillä. Ja jes, se meni sinne aivan suoraan,eli nenä oli auki niin kuin pitikin, eikä ollut mitään haahuilua.
Oikea kaistale oli tallaus tehty syvälle, mutta maalimies kätketty hyvin pöpelikköön missä oli niitä jotain putkia, ja piilo oli siis aikas lähellä keskilinjaa. Nyt ei ollut mitään apuja.Ja hienosti Q selvitti senkin, eli se meni alueen syvälle suoraan ja palatessaan hieman edempäätä se löysi ukon hyvin.Siis nokka auki jälleen, ja sillä oli selvä visio mitä se oli tekemässä.
Nyt pistot olivat siis määrätietoisia ja suoria, ja hyvin se löysi.On se ihanaa kun aina välillä saa huomata että kappas, nyt se on harpannut aimo askeleen taas eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti