Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 23. tammikuuta 2010

Haku la 23.1, Hauninen (Sakemannikentän takana)

Alkuhaukutus sujui tänään tosi hyvin, se ehkä juontui siitäkin, että se näki kun alueelle meni Seija meidän edeltä, ja myös kuuli, kun Cicci sai metsässä haukkua.Joka tapauksessa turhauma on mun hyvä kaveri, ja olin tosi tyytyväinen siihen,millä tavalla se haukkui odottaessaan meidän vuoroa.
Itse haku sujui myös hienosti:
1. maalimies oikeassa kulmassa rinnettä alas(Vaalean peitteen alla puun juurella), ja koska siinä oli jo niin suora hajuvana , niin päätin että ukko on valmiina, ja Q saa suoraan lähteä.Ja pisto oli suora ja löysi saman tien.
2.vasen etukulma oli mun mielestä hiukan haastavampi siinä mielessä, että en luottanut , että varmasti saisin suoran piston, jos antaisin sen lähteä ilman apuja.Siis laitoin haamun sinne ylärinteeseen, ja sitten Elina sai edetä kulmaan vielä vahän matkaa.Pisto oli jälleen tosi onnistunut, siis suora ja löysi hyvin.Elinalla se oli sen verran röyhkimys, että varasti Elinan treeniliivin taskusta itselleen lelun palkaksi,(vaikka piti siis olla makkarapurkki), mutta ei anneta pikkujuttujen häiritä, ainakin se oli Qn mielestä tosi kiva palkka!
Viimeinen taas alarinteeseen, maalimies valmiina.Siinä tein itse oikeastaan ihan oman mokan, eli pidin sitä odottamssa liian kauan lupaa, ja se varasti siinä kohtaa kun käteni oli näyttämässä suuntaa, mutten ollut vielä antanut käskyä.Pisto oli muuten kuitenkin tosi hyvä, mutta ihan aluksi se koukkasi hieman vinoon, sai kuitenkin hajun maalimiehestä melko nopeasti ja suoristi hyvin.
Ja taas menimme kaikki viimeiselle piilolle.
Nyt yhdessä pohdittiin, että ottaisin hallintaa lähetystilanteessa vain välillä, ja muuten annan sen luvan kanssa lähteä melko nopeasti, etten vaan itse opeta sitä varastamaan lähdössä.
Kaiken kaikkiaan voi kuitenkin sanoa hyvillä mielin, että Q lla on selvästi lamppu syttynyt, ja se hakumetsässä tietää ja osaa mitä siellä on tarkoitus tehdä, eli sählääminen on poissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti