Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Hakuilut 10.1 su Lentokentän lähistöllä

Nyt tien toisella puolella.(Siipitie).
Pakkasta enää 10 astetta, niin sehän tuntui suorastaan lämpimältä!
Alkuhaukutus, ihan aluksi pikku kankeutta, yritti vaan kuikuilla metsän suuntaan, sitten jo paukutti ihan ok. Kaikilla ukoilla metsässä kuitenkin edelleen suorapalkkaus.
Vasen etukulma, kävimme hakemassa hajun, maalimies lakanan alla kuusen "sisällä" tosi hyvin piilossa, en ois itse huomannut ellen ois tiennyt missä se on.Palasimme keskilinjalle, lähetys ja hienosti meni ihan suoraan.
Oikea etukulma, jälleen haimme hajun, siellä umppari(kompostikehikko), palasimme ja lähetys:sinne meni suoraan.
Kolmas, vasemmalle; se oli niin selkeästi jo menossa etsintään, että päätin sen antaa kokeilla ihan suoraan.Ja sinnehän se meni! Suoraan, jopa vähän ylisyvälle, paluumatkalla löysi kuopasta lakanan alta.Hieno pisto!
Neljäs eli vimoinen, jälleen haimme hajun, palasimme ja lähetys,suora löytö,hieno juttu.
Nyt kolme ekaa palkkasi makkaralla, viimeisellä Wubbakongi.Kaikilla maalimiehillä se oli tosi nätisti, ja pistot oli hyvät.
Ja mistä olin aivan erityisen onnellinen itse( vaikka muiden saman ikäisten koirien kanssa onkin itsestäänselvyys:-) ), että viimeisellä ennen lähetystä, otin siltä pois sen pitkän liinan, ja se sai vapaana odottaa vieressäni hetken ,ennen kuin vasta luvalla lähti! Ihanaa, kyllä siihen siis olen jo hallintaa saanut jotenkin rakennettua.
Muutenkin se oli hirveän harmonisen oloinen, keskittyi hommiin, ja oli kuulolla.
Postuminen autolle myös hyvä!
Vähänkö ihanaa kun edistytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti