Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 6. helmikuuta 2012

Vihdoin!

Vihdoin on influenssa lusittu loppuun ja pääsee taas treenaamaankin!
Outin kanssa kahden DSC llä.
Alkuun noutoa. Rasittavaa että se muuten sujuu hyvin, mutta nykyisin sivullesiirtyminen jää vajaaksi turhan usein! Ja sillon tietty ei osaa olla muutenkaan tyytyväinen vaikka koko muu helahoito ois kuinka perfect. Huoh ! Jotain tarttis keksiä että nouto 'palaisi jälleen raiteilleen'. Sivun reunassa muut linkit on nykyään kohta mistä voi tsekata treenivideoita. Viimeisin lataus oli siis tän päivän nouto. Siinä se surkeudessaan näkyy .Eli laukkaa sinne ja laukkaa takaisin, tulee suht suoraan ja suht oikeaan kohtaan. Ei mälvää ja irrottaa siististi , mutta EI osaa siirtyä sivulle kunnolla :-(. Tämä k.o videopätkä oli yritys nro2 ja olin jo päättänyt että palkkaan joka tapsuksessa kunhan nyt edes jotenki siirtyy , mutta ideoita otetaan vastaan miten ongelma korjataan ilman että noutomotivaatio tai siis lähinnä palautusmotivaatio ei kärsi ?
Jääviä tällä kertaa ilman takapalkkaa, ok. Kentällä se on välillä tehnyt sen että vaikka ottaa istumisen oikein , valahtaa kuitenkin maaten ennen kuin mä käännyn . Nyt tänään siis vaihtelevan matkan jälkeen naksautettiin kun pysyi skarppina . Ja Qhan pysyi ..
Liikkeestä maahan ja seiso myös aika napakat, olin tyytyväinen.
Häiriöseuraamista niin että mun lähestyessä Qn kanssa kohti Outia, oli Outin määrä heiluttaa Qn narupalloja kummassakin kädessään. Q ei mennyt lankaan vaan oli vallan pätevä;-)
Merkkiä myös harkattiin, mutta vähän on idea edelleen hukassa, mieluiten Q haluaisi käydä tönäämäsdä tötteröö nurin tai noutamassa sen talteen ...jatkamme siis harjoituksia

4 kommenttia:

  1. Käyn välillä teidän blogia kurkkimassa :)

    Oletko kokeillut vajaisiin sivullesiirtymisiin sellaista, että kun käsket koiran sivulle, lähdet samalla kääntymään vasemmalle, ikäänkuin pyörähdät vähän koiran sivulletuloyritystä "karkuun"?
    Tuleeko muuten tämä vajaa pa ilmi ainoastaan noudossa vai myös esim. luoksetulossa?

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitos vinkistä, se oli mulle ihan uusi :-). Täytyy kokeilla !
    Kyllä Q vissiin myös luoksetulossakin joskus tekee vajaan siirtymän, mutta ei yhtä helpolla kuin mitä nyt noudoissa.. Yllättävän paljon osaa ärsyttää tämmöinen :-)
    Tuosta vinkistä vielä siis tarkistaisin että käännynkö niin että meen 90 astetta vasen jalka ensin?

    VastaaPoista
  3. No kyllähän se saakin ärsyttää, tuleehan siitä ihan "turhia" pistemenetyksiä kokeissakin. Etenkin jos jokainen sivullesiirtyminen jää vajaaksi, niin näkyy kokonaispisteissä sitten reilummin.

    Käänny niin miten parhaalta tuntuu :D En ole itseasiassa koskaan edes ajatellut (täytyisi ehkä joskus ajatellakin, eikä vaan tehdä!) sen tarkemmin, että kuinka paljon käännyn : joskus varmaan sen 90 astetta, joskus taas koira saa ottaa mua kiinni vaikka puolitoista kierrosta. Ja palkka ulospäin vasemmalle (kuten tuossa videollakin teit). Palkkailen välillä ihan vaan yrityksestä pysyä mukana, välillä taas pyörimisen jälkeisestä perusasennosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Tämä meni heti kokeiluun, ja tuntui aika toimivalta kun aamulla kokeilin:-). Ensin Q oli vähän hölmistynyt että mitä toi puuhaa?? Mutta selvästi se syttyi jutusta;-)
      harjoitukset jatkuu!

      Poista