Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 20. helmikuuta 2012

DSC hallilla 20.2

Helin kanssa kivat treenit ja taas ihan hurjasti kerettiin.
Alkuun kun olin hetken vielä yksin, harkattiin merkin kiertoa.
Kaksi kosketusalustalla joiden perään yksi tyhjään. Nämä sujuivat yllättävän hyvin:-) Palkkasin mahapullilla , joten Q oli motivoitunut muttei liian kiihkeä.Ihan yhtä ripeiltä tuntuivat merkin kiertämiset nannankin avulla ,mutta tosiaan tuntuu siltä että Q pysyy paremmin lapasessa kun ei lelu nosta heti kierroksia kaakkoon.
Tokalla hukilla otin 'riekkuseuraamista' eli paljon peruuttamista väliin ja myös aina käännöksissä myös heti peruutusta . Tästä se sai palkaksi lähteä eteenmenoon. Ajattelin tämmöistäkin kokeilla, ja tuntui olevan Qlle mieleen .
Toi peruutus seuraamisen yhteydessä on mun mielestä , ja Helinkin,auttanut kyllä vasemmalle kääntymisessä Qn takaosan käyttöön. Käännöksistä on pikku hiljaa tulossa 'nätimpiä'. Miinuspuolena taas on sanottava, että tämäkin taas nostattaa Kuuraa ihan huimasti , eikä se kyllä tottiksessa nostatusta kauheasti kaipaa. Mutta jatkan kyllä tätä, täytyy vaan muistaa olla tarkkana ja käyttää kikkaa kohtuudella.
Noudoista ekan luovutusasento oli taas vajaa, argh !
Seuraava taas täysi, vaikka en antanut apuja. Mutta mun vasen käsi on taas ihan idiootin näköinen ja oikeasti en käsitä mihin sen survoisin! Koska osittain luulen että l.a voi jäädä senkin takia nykyään vajaaksi , että Q väistää sitä ,ettei aina saa mun kädestä suoraan päin pläsiä. Niin meinaan on käynyt usein kun olen yrittänyt pitää käsiäni maltillisesti aloillaan . Että on joskus hankalaa kaikki yksinkertainenkkn:-) mutta kun oikeasti Q on niin korkea että en enää tiedä mitä niillä perhanan käsilläni tekisin...
Jäävistä istu ilman virheitä. Maahanmenoon ei kuitenkaan ekalla yrityksellä kyennyt, vaan jatkoi seuraamista. Ilmeisesti vire oli liian korkealla ? Tai jotain ? Uusinnalla hyvin. Liikkeestä seiso hyvin,siitä erityisesti iloitsin kun sitä on kumminkin harkattu niin vähän . Eikä siihen kyllä oo mitään järjellistä syytä, en vaan itse tykkää jäävistä :-(
Paikkamakuu 4 minuuttia kun Killi treenasi metallinoufon luovutusta. Q vaihtoi lonkalle parin minuutin jälkeen ja just ennen kuin palasin se kohensi itsensä taas ryhdikkäämmäksi. En jaksa oikein tästä välittää, vaikka varmaan pitäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti