Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 23. helmikuuta 2012

Viikolla

Vähän kaikkea treenailtu 'närppien'.
Kotosalla jääviä , ja metallikapulaa ,sekä erikseen noudoista edestä sivullesiirtymistä.Peruskauraa siis ,mutta hyvä välillä vahvistaa myös ihan niitä perusasioitakin,tai osia niistä.
Kentällä kävin tiistaiaamuna ja sain auton juuttumaan tyylikkästi kopperon viereen..Ja kyllähän mä vähän katsoin epäluuloisena , että mahtaisko tohon juuttua kiinni, mutta ihan pakkohan se oli kokeilla;-)
Jep jumissa oltiin ! Poloinen lähipuu sai luopua osasta alaoksiaan, jotka sain tungettua pyörien alle.Kun auto oli turvallisesti parkkeerattu melkein puolen kilsan päähän , palasimme tällä kertaa TPHn kentälle vähän palloa heittelemään ja ottamaan pari liikettä. Jäävät hyvin, kerrankin ihan ilman mitään korjattavaa. Istumisen pysymisestä palkkasin yllättäin kesken paluuni, myös palkkasin maahanmenon ennakoivan merkin jälkeen heti . Seisossa otin liikkeen loppuun ,ja taas lensi pallo. Kauhean kivoja tämmöiset treenit ,kun vaan saa palkata:-) Olin siis varsinainen palkkioautomaatti , joskus kiva näinkin.
Tänään aamulla ennen lenkkiä laitoin Qn paikkamakuuseen , sillä välin kun meikkasin töitä varten.Innostuin kokeilemaan uutta silmämeikkiä, niin paikkamakuukin vähän venyi. 20 minuuttia
on varmaan meidän jonkinmoinen ennätys kun kerran olen niin laiska treenaamaan paikkamakuuta. Ja sisällä on aina sisällä ilman häiriötä, mutta ihan kiva huomata ettei sillä mee päreet vaikka vähän pidempäänkin joutui siellä makoilemaan.
Lenkiltä palatessa taasen Q äkkäsi meistä parin oven päässä olevan naapurin lasten lumiukon päässä pipon, jonka se yritti tietysti napata. Kielsin tietty, mutta Q oli jotenkin tosi liikuttava kun sitten omaan välikköön päästessä meni mönkimään nurkassa olevaa esinekassia ja nappasi sieltä hanskan. Eli 'ainakin mä jonkun esineen taatusti noudan, jos tota ei saanut noukkia talteen'.
Mä oon kyllä niin pehmo ja pyöritettävissä, että Q pääsi sitten sisätiloissa leikki'esine-etsintää'. Q sai odottaa tuulikaapissa kun kätkin olkkariin mm sohvan alle, pianotuolin taakse , lipaston alle ja Edenin leikkikeittiön taakse esineet .
Ei taas tässäkään varmaan järjen hiventäkään, mutta ainakin koira oli onnellinen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti