Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 28. helmikuuta 2012

DSC 27.2

Tällä kertaa Terhin ja Nomin kanssa.
Alkuun seuruuta jossa peruuttamista . No hmmm..tämä on kyllä tuntunut paremmalta mitä videolta näytti:-( Pätkä oli sen verran karmea, etten ladannut sitä tuonne nähtäväksi ..
Mä en käsitä miksi, mutta peruuttaminen on Qn mielestä tosi kiihdyttävää.
Seuraava seuruupätkä oli jo vähän siistimpi , ja kaiketi vasurikäännökset edistyy hiljalleen ?
Noudoissa Q otti yllättävän paljon häiriötä siitä kun Nomi haukkui vieressä. Noi bortsut ei juuri hauku;-) eli tämmöinen häiriö on jäänyt treenaamatta. Ok harvoinpa kai kisoissa kenenkään koira louskuttaa kahden metrin päässä , mutta mulle tuli kyllä yllärinä että se tuotti Kuuraan epävarmuutta.luovutuksessa se pälyili sivulleen eikä kuullut tai kyennyt toteuttamaan sivullesiirtymiskäskyä ensimmäisestä käskystä.
Toistolla ok, mutta tietty draivi noudosta jäi uupumaan.
Jäävätkin kerrankin videoitutin nähdäkseni miltä se ulospäin vaikuttaa. Ja olihan ne yhtä huonoja kuin miltä tuntuukin :-)
Istu on mun makuuni vielä ok, kun kerran en usko sen edes kykenevän kovin nopeaan. Mutta se maahanmeno on kyllä edelleen niin kovin hiiiidas..
Seisossa steppasi hieman.
Metskunouto ok, ja niin muuten yks JEI mahtui treenikertaan. Yksikään luovutuksista ei jäänyt vajaaksi !! Kai se treenaaminen sitte vaan kannattaa;-)
Merkin kiertoa ja roskapöntön kiertoa, vain yhden kerran toi lätkän :-). Niin ja lopuksi roskiksen kierrossa ei lätkää enää ollutkaan .
Paikkamakuu about 8 min, pientä vilinää oli jossain kohtaa, muuten jees.
Ja ihan viimeksi vielä häiriöseuraamista niin että Terhi heitteli palloja ja kapuloita meidän edestä ja sivusta ja melkein päälle samalla kun Nomikin oli kieppumassa mukana.
Näissä Quukkis on kyllä aika superpätevä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti