Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 14. helmikuuta 2012

Masennuksen syvä huokaus ..

Jaa-a.. Sen kyllä niin taas huomasi, että Q ei ole hetkeen saanut tarpeeksi aktiviteettia.
Se oli sanalla sanoen mahdoton ja toisenkin keksin : rasittava.
Alkuun treenattiin taas merkin kiertoa. Nyt olin muistanut ottaa kosketusalustan mukaan ja Qlle oli selkeämpää keskittyä sen avulla enemmän törpön kiertämiseen. Vaikka se silti ainakin kerran juoksi tötterö suussaan ja pari kertaa 'lätkä' suussaan ihan syystä että ilmeisesti herne menee jo otsalohkoon kun sille ei oo kristallinselvää mitä odotetaan ?
Jurymme päätyi,että Qlle kokeillaan ensin treenata ns basic-juttuja ja vasta kun suurimmat höyryt on purettu, voi treenailla jotain mihin pitää keskittyä :-)
No mutta joo, kyllä niitä kiertojakin saatiin useampi onnistunut . Ensi kerralla pitää kokeilla eka ilman lätkää ja taas pari lätkällä jne.
Noutoja. Kaksi kertaa niin kuin sain Heidiltä vinkin, eli käännyin karkuun. Nämä hyvin. Perään norminouto ja eipä jäänyt vajaaksi ! Niin että kiitos Heidi :-)
Seuraamisessa vasurikäännöksiä, joita emme kumpikaan osaa :-(
http://www.youtube.com/watch?v=mdXlutHsISY&nomobile=1

Eli oon yrittänyt kokeilla sitä, että edeltavä askel vasemalla jalalla olos lyhyempi ja oikea kiertyy sen eteen , mutta en vaan osaa luontevasti sillai itse kääntyä( mun pöksyt on varmaa liian piukat eivätkä anna myöden ;-). )
nyt yritin kroppaa kääntämällä saada terävämmän siitä käännöksestä , mutta sekään ei wörki :-( ainakin mun käsi elää vähän liikaa omaa elämäänsä ..
Kotosalla oon nyt kokeillut kääntymisen jälkeen ryhtyä heti peruuttamaan, josko siitä vaikka urkenisi Qlle idea takapään tehokkaammasta käytöstä ??
Ilmoittautuminen Helin ja Killin kanssa , ens kerralla vaikka Outin ja Rotin kanssa, plus henkilöryhmää en oo vähään aikaan muistanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti