Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Risteilutreeniä lentokentän rahtiaseman parkkiksella

Q oli pikkuisen kuutamolla, sille ei oikein heti auennut treenin idea. Oli vissiin sen mielestä liian helppoa?
Eli ukot oli ihan näkyvillä , yliheittoina risteilytys eikä se saanut haukkuakaan viidellä ekalla , vaan vasta kutosella ja seiskalla.
Q risteili ihan ok, ja kävi tarpeeksi läheltäni ylittäessään keskilinjan . Se oli kuitenkin vähän hämmentynyt kun näki tietysti toisen puolen ukon siirtymisen. Luultavasti olisi ollut järkevämpää siinä mielessä antaa sille 'tehtävä' eli antaa sen ilmaista, niin sillä ois ollut selvemmät sävelet .
Pysyi ukoilla mutta pälyili sieltä eikä lihapullien syönti ollut niin innostavaa.
Ilmaisuihin olisin kaivannut enemmän asennetta.
Stinalla oli ihan hyviä ajatuksia. Yritän pähkäillä miten ryhtyisin rakentamaan ilmaisun treeniohjelmaa, se kun on tosiaan aika levälleen räjähtänyt . .
Kentällä kävin jonain iltana, oiskohan ollut lauantaina.
Seuruukaavio hyvällä asenteella, kääntymiset tuntuivat hyviltä . Ainakin kuvittelen Qn käyttäneen aktiivisesti takaosaansa . Käännöksistä kehuin .
Liikkeestä istumisessa tarkoituksella käänsin pääni kolmen askelen jälkeen , ja kehuin siitäkin kun ei ollut valunut maahan.
Liikkeestä maahanmenon valmistelevan vihjeen jälkeen palkkasin patukalla. Uusi perusasento JA Uusi vihje, nyt liike kokonaisena loppuun,hyvin.
Q himmasi just hyvällä kohtaa eikä törmännyt, kaunis edessä istuminen ja täysi sivulle siirtyminen. Loppupatukka tästä.

Kaiken kaikkiaan viime viikkoina mua on vaivannut ahdistus masennus ja ärtymys.
Onneksi Qn kanssa on kuitenkin aina kiva treenata, vaikkakin tuntuu ettei me edistytä mihinkään vaan junnataan paikallaan .
Kai sitä koekalenteria pitäiskö silti silmäillä tositarkoituksella. Jos en mene tänäkään vuonna kisaamaan niin sitten en uskalla koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti