Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Lauantai-illan tottis

Eilen teemana kakki kolme noutoa plus eteenmeno ketjutettuna,kisanomaisesti eli ilman välipalkkaa, mutta pallo odottamassa kentän päädyssä.
Siirtymässä noutopaikalle oli Q aika jousilla.Yhdessä käskyllä pysyi kyllä mukana, mutta sain huomauttaa ainakin kerran kun yritti keulia.
Tasamaanouto, kaikin puolin hyvin.Tosin mun heitto jäi aika lyhyeksi..eli lisää voimaa heittoon, niin saa Q laukata onnellisena;-)
Hyppynouto.Tämäkin erinomainen muuten, mutta aavistuksen tais ennakoida sivulle siirtymistä?
A-estenouto.Tässä jäin liian taakse, ja kun heitto meni lahjakkaasti vinoon, niin Q kiersi mennen tullen,argh:oma moka.
Joten sen uusimme.Nyt tulin lähemmas estettä, ja vaikka taaskin kapula kieputti itsensä ihan vinoon , tuli Q kauniisti A-n kautta takaisinkin.Liike loppuun, mutta kehuin hiukan tavallista (siis kisamaiseen verrattuna) iloisemmin.Ois kyllä ehkä pitänyt palkatakin, mutta en sitten tullut tehneeksi.
Siirtymä eteemenolle hyvin.Ennakoivat merkit pelitti ok, ja Q lähti tosi vauhdilla, mutta linja oli kyllä taas vähän vinoon oikealle.Onneksi pallo oli siellä , joten korjasi linjansa itse.
Taidan ruveta lähettämään vasurilla, oikean käden kanssa kun muutenkin kuljen itse vinoon oikealle, on lähes satavarmaa että Qn linja ei ole niin suora kuin pitäisi.
Mutta itse treeni sujui aika kivasti.Q oli hyvin,lähes yli-,virittynyt eikä palkkaamattomuus tuottanut ongelmia.Ja vaikka noudoista Q nousee selvästi,niin tosi kauniisti se silti jaksaa odottaa lupaa lähteä noutamaan.Myös jaksotukset esim kapula suussa mun edssäni ja irrotuksessa rauhallinen istuminen mun edessäni sujuu mun makuun tosi harmonisesti.
Jospa sitten ensi kerralla oikeasti jaksaisin treenata ne jäävät,blääh kun ei koskaan oikein huvittais, sais mun puolesta perua koko liikkeet:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti