Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Hyvä jälki, parempi mieli!

Lauantai-illalla Marjan kanssa jälleen Paattisilla.
Jana edelleen ihan hunningolla, tähän nyt keksittävä jotain( ajatus muhii..)
Mutta, itse jälki sujui nyt hyvin! Kaikki kepit saatiin ylös, ja Qlla oli parempi motivaatio kuin tässä viime aikoina!
Onnistumisen reseptiin saattoi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta ,yksi tai kaikki seuraavista: (hmm, valtavan selkeää tämä mun ulosantini..)
-Q veti kokonaisen ruoka-annoksen just ennen kuin lähdin ajelemaan treeniin.Aamusafkat se oli jättänyt koskematta, ja ajattelinkin että hyvä juttu, se on ainakin nälkäinen.Juha kuitenkin oli lisännyt kuppiin herkkuja ja houkutellut sen syömään sillä välin kuin pakkasin treenikamoja..Great ajattelin, mutta ties vaikka se olisikin auttanut??
-nyt olin itse maltillisempi.Aina kun Q oli löytänyt kepin, kehuin ja käänsin Qn jo valmiiksi nokka oikeaan suuntaan, pyysin sen istumaan ja annoin herkkukipon.Se sai rauhassa syödä ja rauhallisesti kehuin ja paijasin.Päästin jatkamaan vasta kun nokka meni alas.
-meillä oli myös lainassa Marjan vaijeri.Sen kanssa oli huomattavasti helpompaa mun kulkea, sitä kun ei tosiaan saa yhtä helposti sotkeutumaan joka varvun nokkaan..
-kesken jäljen alkoi sataa lähes kaatamalla.Muutenkin lämpötila oli ihana, sellainen + 17, eli Qn on luultavasti paljon helpompaa tietty jäljestää kun ei ole helle.
Näitä onnistumisia sitten mielellään kiitos lisää! Kelpaa kyllä!
Tosi mahtava fiilis huristella kotia kohti, kun kaikkien kolmen koiran jäljet sujui ihan putkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti