Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Aamun tottis

Pikku pyräys Haunisiin, vaihteeksi omalla kentällä. Maa oli vielä märkä, enkä viitsinyt ottaa telineitä liukastumisvaaran vuoksi, joten tänään ohjelmassa oli pelkästään:
-seuraaminen.Aluksi vireennosto josta suora palkkaus narupallolla.Uusi peruasento, ja siitä siirtymä kuvitteelliseen aloituskohtaan.Jännitettä peruasennossa, eli odottelimme muutaman minuutin kun "muka-parimme" olisi päässyt paikkamakuuseen. Liikkeelle, ja n parikymmentä askelta ja vapautus narupallolla. Qn vire oli tosi hyvä, ja hienosti se patosi siinä odottaessaan liikkeelle pääsyä.Voi vaan toivoa, että kisoissa sujuisi aikanaan yhtä hienosti..Itse seuraamisessa ,jälleen kerran, painoi kyllä huolella.En rehellisesti sanoen käsitä mitä olen tehnyt ,jotta tämä on nyt näin levähtänyt käsiin.Osa johtunee Qn kohonneesta vireestä, joka ei sinänsä ole huono juttu,mutta tarvitsisin oikeastaan apparin katsomaan mitä teen palkkaustilanteessa.Tätä kokeilin tänään ,että pallo oli vaihteeksi vasemmassa taskussa, ja heitin pallon n kello 9ään, aiemmin pallo oli oikeassa taskussa ja heitin sen n 10-11 välille.Tai sitten olin "pyöräyttänyt" Qn vasemman kautta itsensa ympäri pallon saadakseen.Sillä konstilla ei ainakaan ole ollut oikein mitään tulosta.
Niin että hyvästi vaan korrekti seuraaminen , ja tervetuloa painaminen ja estäminen:-(
Ei kai, täytyy vaan olla mustavalkoisempi.Jos jotain postiivista, niin eipä enää valu liian taakse,sitä saa mitä vahvistaa.Tssäkin..
-jäävät liikkeet.Nyt oli pitkästä aikaa valmistelevan osuuden seuraaminen kunnon kontaktissa, ja ainakin istuminen oli nopea ja kerrasta oikein.Siitä palkaksi pallo lensi Qn pään yli taakse. Liikkeestä maahan;turhan hidas, eli ekasta ei palkkaa.Uusi heti perään, nyt oli tosi hyvä ja mun oli tarkoitus heittää pallo Qn jalkojen väliin ,mutta osui sitten suoraan hampaisiin:-)
Loppuun eteenmeno.Valmistelevassa osuudessa yritti hiukan keulia, joten palasimme lähtöpaikkaan , uusi perusasento ja vihjeet etc, nyt kaikin puolin hyvin.
Lyhyet , kivat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti