Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 21. heinäkuuta 2011

Haku

Huonomuistisena epämääräisiä muistikuvia lähes viikon takaisesta hakukerrasta:
Suunnitelma oli , että alkuun molemmille puolille tyhjä,sitten löytö oikealle (umppari), tyhjä vasemmalle ja hillumalöytö oikealle.Loppuun vielä täyteen syvyyteen vasempaan takanurkkaan.
Oltiin Pörintiellä.Eka pisto oli kohtuullinen, tosin koukkasi hieman viistoon aluetta eteenpäin ja teki myös paluumatkalla pikkusilmukan taaksepäin.Näin muuten ylös kirjattuna, sehän oli itse asiassa ihan surkea pisto:-),silloin ei kuitenkaan tuntunut niin kovin huonolta..
Tyhjä vasemmalle puolelle oli oikein hieno, siinä ei ollut mitään korjattavaa, Q tuli hienosti aluetta eteenpäin.
Palkkasin siitä.
Kolmospisto oikealle:nenä oli auki, ja nopeasti sai hajun umpparista ja kaartoi aluetta eteenpäin.Kiersi umpparin kertaalleen ja aloitti ilmaisun.Sai haukkua kunnes itse nostin laatikon kannen, ja maalimies kömpi ylös.
Nelospisto, eli tyhjä taas vasemmalle; siinä irtosi suht suoraan ja syvälle, mutta kaarsi rinteen päällä taaksepäin ja irtosi vielä syvemmälle.Kun se suvaitsi palata, oli meinaan aikeissa mennä omin luvin toiselle puolelle,pistin sen uusimaan piston.
Tämä pisto oli suora, ja kun kääntyi oikeaan suuntaan aluetta eteenpäin, kehuin vuolaasti ja kutsuin takaisin keskilinjalle.Vaan ei tullut, kun sai hajun ja meni reilusti aluetta eteenpäin takakulmaan ja aloitti siellä ilmaisun.
Joten riekkua ei sitten otettu, kun ei sitä oikeastaan tarvittu,koko treenin jujuna oli alueella eteenpäin työskentely, joten siihen oli ok lopettaa.
Q oli aika virtaisa, nykyään taitaa noi tyhjät nostaa virettä, mutta parempi ehdottomasti niin! Kuitenkin viimeiselläkin ukolla oli ihan siivosti ilmaisussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti