Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 14. heinäkuuta 2011

Ah, nettiyhteys!

Olemme olleet mökillä, ja huomaan kehittäneeni jonkin sortin nettiriippuvuuden.Perin outoa olla ihan ulapalla useita päiviä virtuaalimaailmasta:-)
Mökkeily sujui paljon paljon paremmin kuin ennen, vaikka meillä oli vieraita.Olin ne jo etukäteen peljättänyt melkein puolikuolleiksi, että Q on aika virtaisa, ja kaikki irtain pitää nostaa vähintään silmienkorkeudelle..
No Q olikin lähestulkoon pikku enkeli<3
Tietysti se joka välissä yritti tyrkyttää lelujaan ja luitaan vieraillekin pienen palloleikin toivossa,mutta ei liikoja ahdistellut.
Mitään ihmeellistä en oikein kerennyt sen kanssa siellä treenata, mutta yksi esineruutu sentään.
Hirveä helle, mutta nopeasti se toi taas kaikki kolme esinettä.Yhdestä pistosta tuli "tyhjä", en oikein tiiä olisiko se muka voinut mennä sekaisin kun vahingossa lähetin sen "haku"käskyllä.Huomasin tietty sen saman tein, mutta ajattelin ettei se mitään haittaa, ainahan mä puhun välillä läpiä päähäni.Joka tapauksessa hyvältä näyttävä syvä suora pisto, mutta ei kuitenkaan esine noussut.Yhtä kaikki, seuraavaan lähetykseen lähti ihan hyvin, ei rakettivauhdilla, mutta varman oloisena, ja niin löytyi se viimeinenkin esine. Ei-koiria-harrastava Leea oli kuulemma ihan vaikuttunut, siitä miten hienoa kun koira tekee ohjaajan kanssa yhteistyötä.Ja niinhän se onkin, aina siitä tulee yhtä iloiseksi:-)
Paljon uintiretkiä, ja tuntitolkulla kirmailua pitkin tonttia, siinä Q sai vihdoin itsensä väsytettyä kolmessa paivässä niin, että oli illalla kotiin palattuamme aivan kanttuvei.
Seuraavana aamuna, eli tänään, kuitenkin menimme jäljestämään Marjan kanssa Paattisille.Mulle ihan uudet maastot, ja taisin kyllä Marjan koirille jälkiä tehdessä olla vähän uuvatti, mutta onneksi sen koirat ovat niin pro ,että saivat joka tapauksessa keppinsä kaikki talteen.Sorry Marja, ensi kerralla lupaan talloa niin ,että aivotkin olis mukana..
Kuuran jälki oli nyt motivaatiojälki-Eli lyhyt, n 300-400 metriä, ja janakin vain n 20 metrissä.
Aika mielenkiintoista kyllä, että onnistuin silti kaatumaan silläkin matkalla rähmälleni!! Joten jana oli huono, mutta muuten jäljestys sujui paremmin kuin viimeiset pari kertaa.Sanottaisiko ,että se meni kohtalaisesti.Kuudesta kepistä nelosen yli (vähän ojan jälkeen) se meni, ja viimeiselle tultaessa oli menossa suoraan tielle, vaikka sitä ennen oli vielä kulma ja kääntyminen vasemmalle.
Pari ok-pätkää, ja tällä kertaa sillä oli sisukkuutta etsiä jälki uudelleen jos veti esim kulmat ylipitkiksi.Ja kepit tuntuvat olevan sille tärkeitä, se ne kyllä paikallistaa tunnollisesti jos se saa niistä hajun.Itse jäljestystyyli vaan on liian suurpiirteinen.
Jatkossa olisi hyvä kepeilla rauhottaa vähän enemmän, eikä päästää sitä ryntsimään niin kuin nyt annan.Vasta kun pää on alhaalla, saa jatkaa matkaa, kuulostaa järkevältä neuvolta.
Eli edelleen Qlle tehdään lyhyitä helppoja motivaatiotreenejä, missä toivottavasti mä en saa sen liinan kanssa temmottua niin lahjakkaasti kuin on viime aikoina ollut vähän vahingossa tapana.
Edelleen hankintalistalla se vaijeri..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti