Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 26. syyskuuta 2009

Tottista lyhyestl 26.9

Kotona treenasimme ensin nopeampia maahanmenoja.Istumasta, kädellä auttaen.Kriteerinä: haluan sen heittäytyvän maahan, ja vain tällaiset "putoamiset" palkitsin.
Tarjosi loppua kohden yhä nopeampia, eli hyvä idea.Saatan muuttaa myös käskysanan jossain vaiheessa.Mutta mihin? Pohdintaa.. Vahvistin myös tänne-asentoja.
Myöhemmin päivällä menin omalle kentällemme.
En kuitenkaan ole ihan tyytyväinen miten sujui, oli jotenkin sählä ja löllöfiilis.Olisiko sitten johtunut siitä, että en vienyt sitä aloitukseen hallinnassa (vaikka se jopa yritti sitä tarjota).Jatkossa siis mun keskityttävä, että löysät pois, ja Q hallintaan autolta asti ( tai ainakin kentän reunasta).
Otin noudon luovutusta. Jätin Q.n istumaan ja kapulan sen eteen, mutta jo kun olin vasta poistumassa, n 15 askeleen jälkeen , se kirmasi kapula suussa munhun kiinni.Eli nyt on siis vahvana mielikuva, että kapula kiireesti Ninalle!! En tietty palkinnut, otin vaan kapulan siltä, ja jätin sen uudelleen istumaan; sama juttu ääk!
Tällä kertaa, vahingosta viisastuneena, jätin sen istumaan kapula suussa, ja kehuin rauhallisesti matkatessani pois.Vielä kun pääsin sinne n 20 askeleen päähän, sanoin 'hyvä' ja apport!Tuli laukalla ja suoraan, sekä piti kapulaa mälväämättä. Zip ja patukka.Näitä muutama toisto.
Hyvää treenissä oli, että joka kerran se tuli laukalla ja tarpeeksi lähelle, sekä suoraan.Motivaatio siis on kohdallaan.Kerran otin sen jopa lähes kokonaisena noutona. Eli Q sivulla , pidin kaulapannasta , heitin ja annoin käskyn apport.Ja se toi sen hyvin! Tosin varmistellakseni ,en heittänyt kapulaa kauas, ettei kasvaisi riski, että se ottaa sen ja sinkoaa kentän toiseen päähän sen kanssa.Tätä ei onneksi kuitenkaan tapahtunut:-)
Seuraamista otin myös, mutta nyt ei vire ollut kyllä ihan kohdallaan..TPHn kentän bernijoukkio meinasi kiinnostaa enemmän.Pidin huolta, että sain kuitenkin vielä onnistuneen, joskin aikas lyhyen pätkän seuraamista.
Sitten tuumasin, että otan sellaisia juttuja treenikerran loppuun, jotka itsessään nostattavat Kuuraa melkoisesti.Annoin sitten sille noutokapulan suuhun, ja annoin sen ylittää A-esteen sen kanssa. Siitähän se sitten syttyikin..Myös toiseen suuntaan, ja palkka motskarilla ( ei vaan meinannut pudottaa kapulaa.. mutta parempi niinpäin..).Ei siis ole odotettavissa ongelmia telineillä edes kapula suussa, se meni sen ihan kuin vettä vaan.
Ja ihan vimppana otin luoksetulon, ja suorapalkka, Zip kun Q oli noin 2 metrin päässä, ja patukka lensi taakse.
Kaiken kaikkiaan, ei niin huonoa, etteikö paljon hyvääkin..Ensi kerralla kuitenkin toivottavasti keskityn itse paremmin, ja maltan lopettaa ennen kuin vire laskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti