Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 12. syyskuuta 2009

Hakuharkat torstaina 10.9 ,Hauninen Käärmekallio
Nyt hetken aikaa emme varsinaisesti treenaa hakua, vaan annamme Kuuran itse ymmärtää hajun tarkentamisen ideaa.Eli tuon sen vapaana, ilman pk-liivejä alueelle, ja se saa vapaasti bongata alueelle kätketyt maalimiehet.
Tätä kokeillaan nyt joitakin viikkoja,jotta se syttyisi etsimiseen.Viime kuukaudet kun olen tahkonut hajunhakuharkoissa, ja se on aina ollut kytkettynä, eikä koskaan suoraan pääse maalimiehelle, ennen kuin olen palannut keskilinjalle lähettämään,niin se ehkä on syömässä sen motivaatiota..?Sillä tavoin kyllä se on irronnut vauhdilla ja suoraan,ja siihen olen kyllä itse pyrkinytkin..No treeniryhmässä kuitenkin nousi esille, että ei olisi huono idea antaa sen itseluottamuksen kohota, kun se saa aivan itse löytää maalimiehet ja käyttää nenäänsä, ilman minun ohjaavaa vaikutustani.
Itse en ole aivan varma mitä tästä ajattelen, sillä en kauheasti tykkää ajatuksesta, että Q oppii säntäilemään alueella miten sattuu, mutta katsellaan ja kokeillaan.
Jos se rupeaa innokkaammin jo heti irti päästäessä työstämään nenällään ,niin sittenhän tämä varmasti on vaivan arvoista, ja sen jälkeen voi ruveta treenaamaan taas pistottamista, kenties välillä jo haamuilla, tai muistikuvilla.
Tällä kertaa kuitenkin alueella oli kolme maalimiestä; Seija,Stina ja Anu.Kaikki se kyllä löysi, ja varsinkin viimeisen kohdalla nosti hajun jo kaukaa. Ensi kerralla vielä paremmin ,hankalaampiin piiloihin kätketyt maalimiehet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti