Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 15. syyskuuta 2009

Jälki 15.9

vaihteeksi sain aikaiseksi, ja lähdimme aamulla metsään jäljelle.
Kokonaispituus noin 500 metriä,yksi kulma ja kuusi keppiä(purkit niiden alla piilotettuna).
Ja kyllä Q jälleen osasi jäljestää.kepeillä se ei mielellään tarjoa maahanmenemällä ilmaisua, mutta reagoi keppiin useimmiten selvästi.Vähän piti viimeisellä ja ekalla pyssätä, että se ei ryysisi ohi, eli sinänsä kyllä "helpotin" tai en ainakaan antanut tehdä virhettä.
siinä kyllä mun täytyy skarpata, että en saa luulla jäljen menevän jossain muualla kuin missä se menee! Nyt taisin vahingossa estää Kuuraa toka vika purkin jälkeen menemästä jäljelle, kun muistelin aivan väärin missä se kulkee / kuinka osaankin olla niin tyhmä!! OnneksiQ oli jäärä ja kiskoi oikeaan suuntaa.
Ensi kerralla luoaan olla tosi tarkkana kuin porkkana, ja toivon ettei Q nyt tästä mitenkään tullut epävarmaksi.
Treenin jälkeen vielä käväisimme pikapikaa sakemannien kentällä.TKK.n puolella oli joitain rotikoita treenaamassa , mutta Q vähät välitti niistä, ja seurasi hienosti ja halukkaasti, myös juoksuosuudella.Palkkasin juoksusta patukalla. Sitten vielä pikkupätkä, ja palkkaus normivauhdista.koko ajan q.lla hyvä tempo, ei jätättänyt eikä poikittanut.
lopuksi luoksetulo istumasta , menin nyt 45 askeleen päähän, odotin hetken, kutsu ja Q tuli jälleen supervauhdikkaasti, pieni törmäys mutta oikeaan paikkaan suoraan, oli tosi tyytyväinen.
Ensi kerralla taas vähän lyhyempi matka vaihdellen pidemmän välimatkan kanssa , jotta oppii oikean kohdan jarruttaa kaikilta matkoilta.
Patukka ja juosten autoon-
Ja taas olin niiiiin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti