Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Ilmaisua ja tottista 25.9

Perinteinen perjantai :-) eli Anun kanssa TPHn kentällä.
Eka Anu A-esteen alle, ja nyt päästin Qn vauhdilla sinne.Rupesi heti haukkumaan(tunki itse asiassa kyllä myös sinne esteen alle), haukkui hyvällä rytmillä ja noin 10 haukkua vaadittiin.
Toka oli toiseen suuntaan, pöpelikköön piiloon, nyt se yritti ensin ryöstää patukan, mutta nopeasti rupesi haukkumaan.Tällä kertaa pidempi, n 20-25 haukkua.edelleen hyvä rytmi muuten, mutta koska sillä ei ollut munhun näköyhteyttä, ja lähestyin piiloa, se yritti kuikuilla ja piti hetken tauon.Siis jatkossa, jos itse tuun "piilolle" niin pitää olla avara maasto.Kolmas vielä pusikkoon, se oli tosi hyvä, nyt ei kuikuillut mua, vaan en mennytkään ihan niin kiinni.
Vimppa A-esteen harjalle.
Oikein hyvin siis sujui, tokalla kerralla jostain syystä se pukkasi maaten ja haukkui siinä asennossa, vaan eipä tuo haitanne, sillä haukku oli silti voimakas ja vaativa.
Lopuksi otin pikku seuraamispätkiä, ja Anu sai olla silminä juoksuosuudessa. Eli jos oli hyvä, anu hihkaisi , ja sitten pälkkasin. Ja olihan se hyvä.Jos otan lelun liiaksi esille, silloin se ottaa etäisyyttä, eli kun lelu taskussa näkymättömissä, pysyy asentokin ja tiiviys hyvänä.Vimoisena vielä luoksetulo, nyt etäisyys vain 30 askelta, tuli vauhdilla, ja suoraan , mutta törmäsi.Vahvistettava siis taas kotona, matalalla vietillä niin pysyy kasassa toi korrektius.
On se kyllä ihqu kun se on niin pätevä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti