Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 1. lokakuuta 2009

Tokoa Ma 28.9.09

Hallilla , nyt vähän enemmän häiriötä..Toisella puolella oli agiryhmä, tosin lopettelivat juuri samoihin aikoihin kuin pääsin Q.n kanssa "kehään".
Kyllä se edistynyt on, eli ei lähtenyt muiden luo, ja valitsi mun kanssa tekemisen, tosin kontakti välillä lipsui, eikä "kuolleita" hetkiä voisi olla sen kanssa ollenkaan, tai napanuora katkeaa.
Otin noudon palautusta, tällä kertaa tosin oli aivan uusi kapula(kun varsinainen kapula unohtui kentälle, ja joku pölli sen!).En tiedä mitä tapahtui, mutta se tuli täyttä laukkaa ja törmäsikin hitusen, ja samalla vinkaisi! Eli johonkin kohtaan sattui, mutta mihin ja miksi? Uusi yritys, myt se sotkeutui naruunsa, ja kompastui just ennen luovutusta, ja lensi nenilleen.Eli oikea epäonnen kertauma!! Silla seurauksella, että lopuilla yrityksillä juoksi kyllä, mutta sylkäisi kapulan just mua ennen.No ihan ymmärrettävää, täytyy vaan muistaa korjata pikimmiten, ja ottaa kenties eri kapulallakin.
Myös luoksetuloa, vauhdilla, mutta nyt ei oikeaa asentoa kyllä meinannut löytyä..ääk, tämäkin kun on sujunut niin hienosti viime aikoina.Lopulta otin käsiavusteisen, se meni onneksi hyvin.
seuraamista, ja käännöksiä, ihan ok. Ja myös ruutuun lähetyksiä, veimme yhdessä sinne namia,hirveällä hingulla ja suoraan.Eli onneksi loppua kohden sai jotain kivaakin fiilistä..mutta..
Ei meidän parhaita treenejämme ollenkaan.. :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti