Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 10. syyskuuta 2009

Haunisissa10.9

Eilen illalla nukkumaan mennessä jäin pohtimaan, miten ihmeessä saan Q.n ymmärtämään, ettei sillä nyt niin hauskaa voi olla treeneissä, ilman minua siis..
Nyt toistuvana ongelmana kun on ollut, että tehtyämme pätkän tottista, ja saatuaan palkaksi taistelussa voittamansa motskarin, se häipyy kentän toiseen laitaan pitämään omaa hauskaa..
Ja älynväläys: sidon motskarin itseeni kiinni, niin ettei Q pääse lällättämään sen kanssa pitkin poikin kenttää.Ja nyt siis mulla oli Q irti, mutta lelu hihnassa:-)
Ja uskomatonta kyllä, juttu toimi vallan mainiosti.
päästin Qn autosta, ja kävelin itse kaavion kuvitteeliseen aloituskohtaan.Kun Q tuli ja otti kontaktin(onneksi saman tien), naksautin ja palkkasin Frolicilla.pätkä seuraamista , naks ja nannaa..Pitempi pätkä seuraamista, naks ja motskari..Vähän Q.ta kyllä otti päähän, ettei se saanut omittua patukkaa, mutta hiffasi sitten keskittyä tuoda sitä mulle takasin leikin jatkumiseksi! Eli uudelleenkin kokeilemisen arvoinen juttu.
Seuraavaksi otin nopeita istumisia,noin 5 kpl,ne menin hyvin, tosin vielä käsiapu "kippaaminen".
Ja lopuksi kolme kertaa luoksetulo, eli jätin Qn istumaan , pysyi hienosti paikallaan , tuli laukalla sen n 2o metriä, ja superhienosti oikeaan kohtaan!! Yksi pieni törmäys, mutta olin hieveän tyytyväinen tiiviiseen ja suoraan loppuasentoon.
Jäi hyvä mieli, näitä lisää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti