Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Haku to 26.4.12

Yhteistreenit Jarin ryhmän kanssa, tosin heiltä loppujen lopuksi mukana vain Risto. kiva kuitenkin saada välillä vieras maalimies. Otin vain etukulmat, joissa ukot valmiina. Ekalla ( Risto) sai haukkua kunnes tuomari on pyytänyt koiran hallintaan ja ukon ylös. Sitten minun merkistäni Risto sai kaivaa narupallon esille. Ja toisella etukulmassa sai palkata n 10 haukun jälkeen. Tällä kertaa meni kuljetus ekalta löydöltä keskilinjalle melko kivuttomasti :-) Mutta se haukku... Aloitti ok, ei piitannut vieraasta, oli siivosti ja tuli nätisti vierelle hallintaan . Jatkoi haukkumista vielä kun olimme könynneet tuomarin kanssa piilolle.Mutta piti pari taukoa:-( Niin kuin Marjakin sanoi, että sillai harmillista kun sillä on ollut niin hyvä haukku.. Edelleen odotan jotain 'valaistumista' miten tän sais taas parannettua . Tokalla haukkui hyvin, mutta se olikin lyhyt. Muuten hyvä treeni! Motivaatio lähteä ja löytää on Qlla edelleen tosi hyvällä mallilla. Sitten kun oon tämmöinen , you know me , yritän aina keksiä Qlle puolustuksia.. Niin, mitä jos sillä on joku nielutulehdus tms joka vois heikentää sen haukkua? Sen henki meinaan haisee nykyään jonkin verran. Johtuneeko siitä kun lipittää haaroväliään antaumuksella taas tyttöjen juoksuajan takia. Tää voi olla ihan hakuammuntaa / toiveajattelua, mutta kaipa senkin voisi tarkistaa?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyl siltä, et tänä kesänä saadaan teiltä kyl salettiin koetulosuutisia :-) Tiätkö yksi tuomari antoi kokeessa noottia, kun joku ohjaaja oli pysähtynyt odottamaan tauon aikana, että koira jatkaa haukkua. Tämä tuomari oli sitä mieltä, että koiralle on annettava mahdollisuus hengittää välillä :-) Tosin kaikki ei taida olla semmosia tuomareita..Urmolla muuten välillä henki löyhähtää, riippuen siittä mitä sapuskaa olen sille antanut tai jos ruokaväli on venähtänyt. ja p.s mä oon kans täs "koehaukuttanut" Urmoa lenkillä, kun on kuulostanut, että sillois kurkku kipeänä :-DD Jutin "koehaukutin" eilen, kun se meinasi lenkillä aloittaa haukkumaan, mutta ei aloittanutkaan - olin sitä mieltä, että nyt on jotakin vialla :-))

    VastaaPoista
  2. Hihii..
    Nii että jos on veljekset samaa maata, niin ohjaajissakin löytyy paljon samaa;-)
    Tavallaan toi haukku ei oo kovin huono , eli kyllä se aina jatkaa eikä myöskään halua jättää maalimiestä.
    Ja silloin kun se haukkuu tolla moodilla , en yhtään pelkää että se olis törkeä maalimiehellä .
    Mutta jotain siinä on tapahtunut, se oli ennen kiihkeämpää . Kenties mä jossain kohdin ahnehduin ja otin aina tosi pitkiä ilmaisuja.Jospa se oppi säästelemään itseään ?

    VastaaPoista