Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Jälki plus esineet

Paattisilla Marjan kanssa.
Tänään Marja passitti mut metsään Qn kanssa kaksin;-)
Jana oli n 15 metrissä ja lähti vasempaan.
Janalla oli jälleen kerran hiukan liikaa vauhtia. Q nappasi suunnan ok ja tänään vetäisi vain n metrin taaempaa kun oli pakko käydä nostamassa koipea viereiseen puuhun :-(. Tyylipisteitä siis menetettiin tässä, mutta sentään Q jo rupeaa uskomaan ettei se jälki aina lähde sieltä viidestäkympistä ..
Jälki oli aika alokasluokan mittainen ja tyylinen tarkoituksella.
Olin ihan hirmu tyytyväinen Qn jäljestykseen viitoskepille saakka. Q oli aika tarkkana ja piti hyvin huolta sekä jäljestä että kepeistä .
Mutta viitoselta lähtiessä tapahtui jotain ..? Annoinkohan mä sen porhaltaa liian kovaa vauhtia vai tuliko se liian suurpiirteiseksi. Seuraavaksi se meinaan jumitti jonkun linnun raadolla. Ja hukkasi jäljen.
Se kyllä etsi sitä jälkeä ja sahas ees taas mutta ei tuntunut löytävän . Annoin sen aika kauan etsiskellä sitä, mutta päätin sitten lähteä autoille päin.
Lopulta Q tien lähellä sai ilmavainun kepistä ja bongasi sen talteen. Niin et kuusi kuudesta oli saldo, ja kaipa koira oppii sitkeyttä myös siitä kun välillä hukattuuan jäljen joutuu etsimään sen uudelleen. Mutta tietty hiukan riepoo toi viimeiset 100 metriä..
Esineitä haetutin tänään vain kaksi. Mamoilin taas, mutta en halunnut riskeerata siinä ,että jos se ei löytäiskään sitä kolmatta, enkä onnistuisi olemaan siihen aidon tyytyväinen :-)
Niissä ei kauhean kauan nokka tuhissut.Mutta ihan pakko oli kerran nostaa koipea heti löydetty ään ekan esineen, Huoh.
Ja lähetyksillä lähti kyllä ihan oman suuntiman mukaan :-(
Mutta siis olen iloinen pääasiasta, että esineet nousi ja suht rivakasti .
Ensi kerralla kolme tai enemmän , ja täytynee harkita taas kaistaleita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti