Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sokkona edelleen

Haku la 14.4 Lentokenttä, taas uusi alue,nyt 200-250 metrinen.Veikkaan että oli yli 200, kummallekin puolelle(olivat limittäin ) laitettiin viisi piilonpaikkaa.
Vieläkin siis päätin testata radanlukutaitoani ja sitä fiilistä miltä kisoissa tuntuu, kun ei yhtään tiedä missä ukot on.
Aloitetaan hyvistä;-). Kaikki kolme maalimiestä Q sai ylös. Ja rata käytiin melko nopealla tahdilla , mikään aikapula sen kanssa ei pitäisi tulla. Sen verran keskittynyttä ja määrätietoista sen työskentely on.
Myös risteily yliheittoineen toimi suurimassa osassa rataa hyvin.Ja se tuli myös suosiolla uusintalähetykseen kun päätin korjata yhden piston vasemmalla.Korjauksella meni syvemmälle. Tämä oli kyllä se puoli mistä tuuli kävi, eli kaipa Q haistoi että siellä ei ole, mutta ei auta- kyllä pitää tehdä tarpeeksi syvä pisto aina.
Treenikaverit oli asettaneet ekan oikeaan etukulmaan , tokan oikealle n 100 metriin ja viimeisen vasempaan takanurkkaan.
Ekalla lähetyksellä Q jäi jumittamaan siihen n viiteen metriin missä oli just aiemmin syötetty pentua. Joten siinä jouduin ottamaan Qn takaisin ja lähettämään uudelleen . Se pisto ok.
Oikealle teki silmukan väärinpäin;-( harmitus.. Uusinnalla pisto näytti paremmalta mutta ei löytöä . Tässä kohtaa arvelin että Q tais missata jomman kumman etukulmista, mutta en ruvennut pommittamaan sillä enhän edes tiennyt onko siellä.
Seuraava vasemmalle oli se jonka korjasin myös kun se ei ollut täyssyvä. Korjauksella syveni ja meni myös aikapaljon aluetta eteenpäin . En edennyt itse paljonkaan kun vähän vaivas se oikean puolen aloitus. Ja nyt Q nosti ukon juurikin sieltä etukulmasta. No pääasia että ukko ei jäänyt matkan varrelle, ilmeisesti siellä oikella puolella hajun sai paremmin tuulen alle päästyä?? Oli muuten hyvin soinen ,risuinen ja vahvasti suopursuinen se oikean puolen alkuosa.
Seuraavaksi tuli siis tyhjä vasemmalle(hieno) ja yliheittäen pisto oikealle josta myös onnistunut tyhjä oikealle.
Taas vasen,ok ja heitto yli oikealle , ok. Siellä löytö. Mutta oli siellä pitänyt hetken mietintätaukoa ennen kuin aloitti haukun ..
Ja seuraavalla nosti myös sen viimeisen vasemmalta.
Niin että kyllä Q pätevästi ukot paikallistaa ja voin luottaa sen työskentelyyn .
Nyt vaan toi ilmaisu pitää saada uudelleen voimakkaammaksi.
Ja nyt on syytä pitää tauko ns ratatreeneistä jottei hallinta hajoa . Eli vahvistetaan taas pistojen suoruutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti