Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sokkorata

Vai mikököhän nyt olisi oikea termi:-)
Joka tapauksessa tänään treenasimme edelleen kylläkin lentokentän läheisyydessä, mutta uudella radalla. Ja tuumasin olevan paikallaan kokeilla kisamaisesti siltä osin etten itse tiedä missä ukot ovat piilossa. Eli osaanko luottaa koiraan ja osaanko pistottaa sen niin , että ukot myös nousee. Muuten kyllä treeni meni normikaavan mukaan, eli sai maalimiehiltä palkkaa ja vain lyhyehköt ilmaisut.
Q oli tosi korkeilla kierroksilla aloituksessa. Olisiko se niin innostunut uudesta alueesta? Vai mikä? Jaa- a en osaa sanoa.Mutta voi arvata , että tuomarille ilmoittautuminen ei ollut ihan oppikirjan esimerkkiainesta...Syvä huokaus. Voi miksi sen kanssa on noi ihan perusasiat aina niitä vaikeimpia; -)
Varsinainen hakutyöskentely olikin sitten ihan mallikelpoista !
Aloitus oikealta.Onnistunut pisto ja eka ukko ylhäällä.
Toinen lähetys vasemmalle . Kaunis kaunis pisto, kaarsi nätisti aluetta eteenpäin ja kutsuin sitä kun arvelin sen olevan tyhjä . Q oli tulossa jo takaisinpäin kun sai nokkaansa hajun seuraavasta ukosta, joka oli siellä keskivaiheilla .Hyvähyvä ettei tullut, ukko ylös sieltäkin.
Sitten tyhjä oikealle.Hyvä pisto , kukkulan yli ja tuli laatikkomaisesti ulos.Qn lähestyessä keskilinjaa,heitin yli vauhdissa taas vasemmalle puolelle. Suora ja syvä , sai hajun takakulmassa olevasta ukosta ja se olikin siinä .
Q lle plussaa hyvistä pistoista ja tehokkaasta nenänkäytöstä, myös risteilee yliheittoina kauniisti <3 !
Haukku ei irronnut tänään kovin vaivattomasti ja ilmoittautumisessa olisin halunnut raastaa hiuksiani, siitä ne miinukset.
Sanoisin että haku on nyt kumminkin tällä hetkellä varsin hyvällä mallilla. Edelleen kuitenkin on ratkomatta ilmaisuongelma. Kisoihin sen kanssa tietty voi mennä, ei se niin huono ole.Mutta kumminkin ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti