Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hurmahenkeä...

No ei ihan mutta melkein ! Oli oikein hyvän mielen treenit!
Kärrysissä hakua, Asfalttiasemalla.
Siellä oli raivattu se oikean puolen tiheikkö. Eli sillä puolen oli n 30 metrin jälkeen 'mutapeltoa' jossa paikoin kumpareita.Koira sai siis kuitenkin kiipeillä hiukan,vaikka näkyvyys olikin muuten hyvä.
Aloitus oikealta. Pisto oli suora ja ilmaisu lyhyt.Heli kuljetti Qn nameilla eteenpäin seuraavan lähetyslinjan kanssa samaan linjaan , ja sain heitettyä Qn yliheitolla toiselle puolelle. Heitto onnistui hyvin ( tosin Q ohitti mut mun oikealta puoleltani,mikä vähän hämmensi mua mutta Qlla onneksi oli ihan selvät sävelet.) Tämäkin pisto oli suora, ja löysi heti. Lyhyt ilmaisu. Ja Anukin kuljetti Q ta eteenpäin ,josta kutsuin sen heittääkseni taas yli. Tässä se lähestyi mua kuitenkin sen verran vinossa kulmassa, että kutsuin sen vierelle ja siis pysäytin sen saadakseni suoran piston seuraavastakin.
Tämä oli tyhjä oikealle. Voi olla, että se kääntyi aluetta eteenpäin hiukan aiemmasta kohtaa kuin olin kaavaillut, mutta se oli joka tapauksessa hyvä tyhjä.
Kutsusta löysi oikealle hollille ja sain sen hyvin taas heitettyä yli. Nyt tyhjä vasemmalle. Sinnekin lähti suoraan ja syvälle ja hyvällä vauhdilla. Kun etenin niin olin näkevinäni sen kääntyvän oikeaoppisesti . Mutta sitten kadotin näköyhteyden. Se viipyi tyhjällä jonkin aikaa, eli ilmeisesti luotasi aika syvältä (siellä syvemmällä on lisää niitä kallionrinteitä??).
Tuli kuitenkin jälleen ulos pistolta järkevästä kohtaa ja sain heitettyä yli oikealle, Anun perään. Anu olikin kirmannut kuin jalohirvi ,joten oli jopa ennättänyt tipauttaa itsensä piiloon.Siellä 21 haukkua, jotka hyvin.
Hyvä treeni ja Qlle aika motivoiva.Tykkäsin erityisesti hyvästä risteilystä, ihanaa ettei sitä tarvitse aina pysäyttää , vaan nenä ja aivot pysyy vauhdissa mukana vaikka sen heittääkin lennossa yli.
Q sai vimpalta Wubbakongin mutta loppuringissä myös mahapullia ja Pedigree pussin.
Mutta on tuntunut hyvältä idealta myös antaa sen olla hetken kaikkien paijattavana. Se arvostaa nykyään selvästi myös sosiaalisia kehuja;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti