Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kevään jälki nro 3

Paattisilla. Jälki oli Sports Trackerin mukaan n 650 metriä. Jana n 20 metrissä ja lähtö vasempaan. Q eteni janalla tapansa mukaan suoraan, mutta vähän turhan vaudikkaasti.Ja otti ihan suvereenisti takajäljen..Toisaalta se ei niin kovin harmittanut, kun olin ihan fiiliksissä miten hienosti se tuli 'täälpäin'- kutsusta ja lennossa otti jäljen toiseen suuntaan. Tässä se on edistynyt, niin kuin minäkin:-) hyvä me! Q oli hyvin motivoitunut , mutta tänään taas turhan itsevarma (?) tai jotain .. ja kaahasi liian kovaa ja turhan suurpiirteisesti. Mutta kunhan moka se myös oli, mitäs annoin..?! Kepeistä se noukki ykkösen, nelosen ja kuutosen. Marja nosti kakkosen ja kolmosen:-) Jäljellä se siis pysyi, mutta kepit jäi.Marjan mukaan yksi jäi sellaiseen kohtaan , jossa se ojan ylityksessä pääsi multa irti ja mennä suhasi edeltä itsekseen, kunnes pyysin sitä odottamaan. Tää pitää mun ottaa opiksi: mun ei kannata päästää irti liinasta. Toinen keppi jäi myös vähän sen jälkeen kun Q oli mennyt ojan yli ensin emmittyään ja tarkisteltuaan. Kun se hyppäsi sitten yli, sai se multa tahattoman nyppäisyn liinasta ja palasi vähän takaisinpäin. Kun mäkin olin päässyt ojan yli kömmittyä , kiersi se yhden puun toiselta puolen ja sinne jäi se keppi. Nyt yritän pyhästi luvata, opettelen olemaan paremmalla liinatuntumalla! Olisi tasaisempaa menoa ja vähemmän turhia äkillisiä nyppäisyjä. Ja kolmas kadonneista kepeistä oli ollut sellaisessa kohdassa, missä Q oli paahtanut n metrin pari yli.Siellä se pysähtyi ja seisoi hetken ja selvästi aprikoi jotain. Mun kannattaa yrittää tuokin muistaa.Eli jos Q joskus pitää mietintötauon, on hyvin mahdollista että se on jo ohittanut kepin mutta jäänyt kuitenkin joku havainto siitä. ? Mutta yritin olla silti tyytyväisen oloinen, meidän uusi metodi on että 'mamma on aina happy' :-) Esineruutu: Päätin etukäteen että tällä kertaa en jänistä, vaan haetutan kaikki kolme. Ja vaikka olisi joku takkukohta välissä . Mutta mitään takkukohtaa eipä tullutkaan ! 2.24 oli kellossa aika kun kolmaskin esine oli mulla:-) Superkiva fiilis päättää treeni siihen. Enää ei tarvinnut yrittää olla tyytyväinen, kerrankin olin sitä ihan symen sisimpiä sopukoita myöten!

2 kommenttia:

  1. Esineruutu ei olisi voinut olla parempi! Hienoa tekemistä :) Jäljelle jäi keppejä mutta muuten meni hienosti... tekevälle sattuu;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marja !
    Eikä pelkästään tästä kerrasta, vaan niistä lukuisista treenikerroista joissa oot tsempannut ja antanut arvokkaita neuvoja!
    Kyllä Qstakin vielä Jälkikoira saadaan ... Vaikka se ei ookaan luonnonlahjakkuus tässä lajissa, niin oikealla treenaamisella pääsee eteenpäin:-)
    Lisää! Tää onkin hauskaa..(siis jäljestäminen)

    VastaaPoista