Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevään viimeisiä halliaikoja ..

Tämän kerran jälkeen on vielä yksi. Toki nyt on kenttäkin hyvässä kunnossa jo, mutta on lämpimässä kuivassa ja puhtaassa hallissakin omat puolensa :-)
Alkuun lihasten lämmittelyyn roskiksen kiertoa. Nämä suht hyvin, tosin välillä mulla oli ajoituksen kanssa ongelmia ja merkkasin inan liian aikaisin. Vaihdettiin tokotötteröön ja senhän Q olis vallan taas halunnut joko tuoda tai töniä maahan. Onnistuneen jälkeen vaihdoin takaisin roskikseen :-)
Lihasten lämmettyä( ja samalla Qn sopivasti kuumuttua), otettiin hyppynouto täyskorkealla esteellä. Ilmava hyppy , siinä ei ongelmaa. Vauhtipalkka. Ja sitten taas itsekin vähän mokasin, rupesin siinä höpöttämään muille ja ikäänkuin 'unohdin' Qn roikkumaan
siihen sukkapallon varteen. Sen kanssa kun ei voi löysiä yhtään.. Niin Q vaihtoi itse salamaiskulla takaisin kapulaan ja olis halunnut kirmailla sen kanssa. Halli onneksi ei kannusta laajaan rundailuun , joten joutui antamaan periksi aiemmin kuin aukean taivaan alla.
No joo... Perään uusi hyppynouto ja nyt palkka luovutuksesta, tämä ok.
Jollain kiekalla otettiin seuraamisen juoksusta hitaaseen siirtymistä ja kenties nyt löytyi idea millä tahdilla mun itse pitäisi kävellä. Mun hidas on ollut niin tooosii hidas, hiukan lyhyempi askellus ja aavistus lisää vauhtia helpottaa Qn osuutta huomattavasti.Se kun on kumminkin niin iso, että mun oma vauhtini vaikuttaa siihen miltä sen suoritus näyttää.
Loppuun treenailtiin takapalkalla kaukkarien alkeita. Istusta maahan oli helpompaa, mutta kamalan vaikealta tuntui nousta maasta istumaan. Toki aiempi treenihistoriakin taatusti vaikuttaa, onhan Qn kanssa paljon treenattu sitäkin että kun se makaa niin joku yrittää vähän taluttimestakin kyliä sitä ylös ja sen kuuluu silti maata. Onko ihme jos pientä miestä hämmentää saako tästä nyt ihan oikeasti nousta. Treeniä lisää..
En muista otettiinko muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti