Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Ilmaisua ja esineitä

Aamupäivällä Haunisissa Terhin ja Nomin kanssa.
Q lle haukutusta suunnitelmalla 1. lyhyt. 2.pitkä 3.vielä vähän pitempi 4.taas lyhyt ja 5. noin 25
Q haukkui tänään taas aika hyvin.
Kaikilla aloitti heti ja haukku oli sävyltään vaativaa ja rytmi oli hyvä.
Kakkosella päästi yhden 'viu' noin 23 tai 24 haukuntaa paikkeilla.
Kolmosella mukaan mahtui väliin ehkä kolme tai neljä kimeämpää haukahdusta siinä kolmenkymmenen haukun tienoilla, sitten se taas paukutti paremmin. Selvästikään sillä ei ole oikeastaan juuri vaikutusta miten itse tulen Qn vierelle tai pyörin siinä ympärillä. Vaan kun se pahus laskee itsekin niitä haukkuja ;-). Se on näet ihan vakio että 21 jälkeen pätkii jonkin verran kunnes parantaa.
Viimeisellä kyllä nyt haukkui hienosti 26 ja siinä kohtaa Terhi palkkasi.
Jos kellään lukijalle on ollut samankaltaista säätöä niin kuulisin mielelläni. Ongelma ei ole suuren suuri, mutta tykkäisin kyllä keksiä miten juttu ratkotaan ..
Joka tapauksessa se ettei se ollut saanut haukkua sunnuntain treenissä nimeksikään saattoi nyt olla tehnyt tehtävänsä , eli haukun sävy oli pikkuvakiovirhettämme lukuun ottamatta taas mun makuun tarpeeksi 'kiihkeää ja vakuuttavaa' !

Esineruutu:
Normikokoinen alue, jossa vain ne 3 esinettä . Takakulmien lähistöllä ja keskellä.
Aloitin oikeasta reunasta , hyvä pisto ja esine tuli nopeasti. Lasten nilkkasukka.
Seuraavaksi lähetin suht keskeltä ja Q juoksi suht läheltä keskiesineen ohi:-( ja tuli vähän ajan päästä pistolta pois .Nosti myös koipea puuhun josta ärähdin.
Kolmas lähetys vasemmasta reunasta, irtosi hyvin ja melko pitkälle suoraan mutta kaarsi oikeaan lähellä takarajaa. Ja taas tuli pois. Hitsu kun mä ehdottomasti tykkäisin enemmän siitä tyylistä etsii kunnes löytää !!
No siinä vielä treenattavaa.
Seuraavaan lähetykseen hetken patosin ja annoin lisävihjeen 'siellä' ja niinpä Q sai uutta puhtia , kirmasi täyttä laukkaa takarajalle , paikansi esineen (kapea heijastinlätkä) ja toi.
Tähän lopetin.
En tiedä johtuiko haahuilu siitä ettei saanut välipalkkaa, mutta eihän se yleensä koskaan saa.
Vai oliko se kuutamolla hormoniensa ja väsymyksen vuoksi, se kun oli suuren osan yöstä valvonut ja vinkunut rivitalomme päädyssä olevan juoksunartun perään.
Niin tai näin , hyvä että Q kuitenkin petrasi hetken päästä . Aikaakin meni varmaan vain noin kolme minuuttia yhteensä , mutta kivointahan aina olisi ettei mukaan mahtuisi yhtään kommervenkkiä tai epävarmuutta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti