Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Back to basics ;-)

Tänään palasin ihan ihan alkeisasioihin . Jotka taisin lahjakkaasti silloin pentu - ja nuoren koiran aikoina unohtaa treenata. Mulla kun on taipumuksena vissiin mennä välillä peffa edellä puuhun:-)
Siispä: tänään koulutusvuoron jälkeen otin Qn autosta hengailemaan. Tai itse asiassa oli meillä sen verran järkevä juonikuvio että seuruutin laukaukset.Niitä kun en ees muista koska on viimeksi otettu.
Ja sen jälkeen me siis hengailtiin ja palloiltiin siinä muiden koirien vieressä. Kentälle tullessa yritti ärähtää toiselle airisuroksista( joka siis myös yritti haastaa).Qlle tarvitsi vain sanoa 'annas olla' ja nätisti ohitti pojat. Sitten taas hetki hengailtiin ja välillä otin ryhdikkäämmän asennon ja palkkasin heti Qn tarjotessa aktiivista sivulletuloa. Tämän jälkeen seuruutin Qn henkilöryhmään joka koostui näistä kahdesta airisohjaajista plus koiristaan. Voi Q kun oli niin pätevä !! <3
Olin kovin iloinen näinkin yksinkertaisesta asiasta, että Q oli rauhassa ja levollisesti sillon kun emme tehneet itse mitään vaikka ihan suht vieressä ja myös vähän kauempana muut koiralle touhusivat. Mutta heti kun itse otin ryhdikkään asennon, se automaattisesti lähti tarjoamaan oma-aloitteista kontaktia ja seuraamista.
Ja vielä kun lopuksikin vielä jatkettiin hengailua, ei se kiihtynyt Rion jalkapallosta tai Repen systeemeistä. Aiemmin se olisi pyrkinyt herkästi omimaan kaikkien pallot ja mieluiten koko kentän . Siedätyshoito tässä asiassa on tuottanut positiivista tulosta.
Tai sitten Q on vihdoin aikuistumassa :-)
Pieni sydänkäpyseni <3

2 kommenttia:

  1. Täällä sum blogissa pitäisi olla kanssa tykkää nappi :-D Hyvä sä! Aikuistumiseen en poikain kohdalla vielä ihan usko B-) Et eiköhän sun kovalla työllä ole isoin osuus.

    VastaaPoista
  2. Kiiitos Jennni! Sä oot edelleen meidän paras sparraaja, ja kiitos kun jaksat olla langan päässä niin kannustava aina kun soitan 'kriisipuheluita' <3

    VastaaPoista