Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

DSC 19.3

Outin & Takun &Rotin kanssa.
Vähän olen pähkäillyt mahtaako eturauhanen taas vaivata Quukkista, joten en uskaltanut suorilta kokeilla metristä hyppyä, vaan hyppäytin sen n 90 cm.stä. Aika hipoen taisi mennä ekalla, paluu oli parempi. Ja toinen hyppy oli jo ilmava, eli kaipa se metrisestäkin yli pääsee.. Pitää muistaa ottaa se täyskorkeana vielä näillä viimeisillä hallikerroilla, vähän turvallisempaa kokeilla kangasesteellä kuin kiinteällä. Mutta joka tapauksessa siis, Q lähti halukkaasti hypylle vaikka olisi halutessaan pystynyt helposti kiertämään, joten en usko että on pahoja jumeja tai edes isosti eturauhasvaivaa.
Noudoilla vielä jatkettiin , eli tsekkasin tekeekö täyden sivullesiirtymisen tasamaanoudossa, ja se oli ok. Outi kyllä huomioi, että mulla on varsin kuuluva sivulle-käsky. :-) Öh,mitenköhän se semmoiseksi on muuntunut.. Kokeilinpa sitten hunajaisempaa äänensävyä, Q toteutti käskyn ihan jees, mutta katsahti mua vähän hämillään.Ehkä sellainen semi-vääpeli olisi paras:-)
Jäävät : same old-same old.. vähän hitaita, mutta suoria ja levollisia. Maasta ylösnousu oli napakka, siitä plussaa Qlle.
Seuraamisessa eilen täyskäännökset oli hyviä, mutta vasemmalle käännöksistä vasta kolmas kunnollinen, muut jäi inan veltoiksi takaosan käytön suhteen. Juoksuosuudet ok, hitaassa jostain syystä yrittää nyt alkaa työstää peruutusta, sitä ne mun peruutustreenit on nyt sitten saaneet aikaan. No korjaussarjaa tähän.
Loppuosassa vuoroa treenailtiin myös vierekkäin ja vastakkain seuruutusta Outin ja Rotin kanssa , sekä myös tehtiin ns henkilöryhmää Outin ja Rotin ympäri. Näissä Q oli taas ihan pro, jotenkin sen koko kropasta huokuu se kun se skarppaa ja jotenkin syttyy vasta kun on jotain pientä haastetta. Tai no haastetta ja haastetta, mutta kuitenkin normista poikkeavaa :-)
Ja viimeiseksi otettiin kiertoja jonkun työkaluboxin ympäri, nyt ilman mitään lätkää. Q joutui kyllä vimmatusti tsemppaamaan, että tajusi että ihan oikeasti on pakko kiertää boxin takakautta. Mutta kyllä se lopulta tajusi:-) Se tais olla jo ihan hikinen treenin päättyessä kun niin valtavasti oli tarvinnut jumpata..

2 kommenttia:

  1. Hih :-) Mulla on kanssa jostain syystä tiettyihin liikkeisiin tullut kohtuu kovaääninen käsky. Ja kun nuo samat on siirtynyt myös Jutin ohjaamiseen niin välistä tuntuu, "hieman ylimitoitetulta". Mun maahan käskystä on tullu jostain syystä semmoinen, että herkemmät lakoaa kentänkin laidalla :-)))

    VastaaPoista
  2. Hihii...
    Miksei pentuoppaassa mainittu epämääräisistä sivuvaikutuksista:-)

    VastaaPoista