Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kevät tulee;-)

Ja kevään myötä myös ohjatut kenttätreenit. Mulla oli tänään koulutusvuoro Katin ja Hatan kanssa, ja vuoron päätyttyä vähän treenailin Kuukkiksenkin kanssa.
Ihan loistavaa että saatiin otettua Eija O.n ja Lucan kanssa ilmoittautumista. Ainakaan Lucan kanssa ei ilmennyt mitään kyttäämistä tai pullistelua, vaan hyvässä kontaktissa Q suoritti ilmoittatumisen molemmilla kerroilla( vaihdoimme myös puolia).
Seuraamisessa otin pitkää pätkää ja pyörittiin lähellä hemaisevia tervutyttösiä. Jossain vaiheessa Q tipautti kontaktin ja pääsin sille huomauttamaan;-) Sen jälkeen tekikin oikealla asenteella!
Lopuksi vielä menimme ihan hengailemaan kopille , siellä oli myös kaksi kappaletta airisuroksia ja Lucakin ihan metrin päässä. Q oli hyvin levollinen eikä provosoitunut muista pojista;-) Toinen airiksista yritti vähän pöhistä Qlle , mutta lopetti nopeasti ja Q oli edelleen ihan cool.
Kentältä jatkoimme vielä Huvilintuun hakutreeneihin. Metsään ei ollut oikein vielä järkeä mennä, siispä treenailimme ilmaisuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti