Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Piiloparkkitreeniä lisää

Haunisissa,kentän tien puoleisella laidalla.
Kuukkis oli nyt loppupäässä,joten kaikki piilot oli varmasti hyvin hajustuneita.Niin se kuitenkin onnistui yhden sössimään, eli olikohan peräti eka vai toka, jossa haukkui väärää piiloa, siis valeilmaisu.Pieni pettymys.Sen jälkeen kyllä skarppasi, joten ei se nyt "rikki" tuosta mennyt..Loppuilmaisut sitten ihan hyvin, etsi ja paikallisti huolella, ja ilmaisutkin ihan korrekteja.Sillä viimeisellä eli "pystytunnelilla" jouduin kyllä sanomaan "alas" kun se yritti hyppiä ylöspäin varmistaakseen yläosasta hajun lähteen.Ja vaikka Qn selvästi teki mieli lähteä kentän toisen puolen päähän, missä toinen hakuryhmä myös treenasi omia risteilyjään, niin se onneksi ratkaisi hyvin ja jäi paikallistamaan loppuun maalimiehen sijainnin omissa vähemmän vauhdikkaissa treeneissä.Siinä se oli kelpo poni!
Ja sitten ois ihan kannattanut mennä kotiin:-( Kun kenttä hiljeni , päätin ottaa eteenmenon.Ja hitsi kun ärsyttää, se meni vinoon,taas!
Uusinnalla jätimme yhdessä pallon, mutta kontakti oli kateissa, sitä siinä sitten steppailtiin valmistelevassa osuudessa eestaas..
Suoran eteenmenon jälkeen sain kotvan odottaa ennen kuin herra suvaitsi saapua pallonsa kanssa, oli vissiin sen verran Q myös ärsyyntyneessä mielentilassa:-(
Sen jälkeen otettiinkin melko pitkät seuraamissulkeiset, siinä Q onneksi teki hienosti työtä!Lopetin luoksetuloon, ja siinä palkkasin edestä.Oli suora ja nopea.
Vielä kun lähdin ajelemaan pois kentältä,kurvasin TPHn puolelle ja otin siell eteenmenon.Nyt hienosti suoraan! Tästä bileet ja kotiin!
Ei o aina helppoa ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti