Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ma tottis 7.3

DSC-hallilla Krissen ja Harrin kanssa.
Q oli suorastaan liikkis! Se halusi touhuta mun kanssa eikä yhtään yrittänyt viipottaa mihinkään.Voisiko olla niin ihanasti, että yhteistyöhalukkuus olis nyt nousussa..siltä se pahasti vaikuttaa:-)
Ainakin olen siihen nyt tosi tosi tyytyväinen, ei se paljon paremminkaan olis voinut töitä tehdä!Asenteeltaan siis!
Alkuun mulla oli sunnitelma että otan kisanomaisesti putkeen ilman välipalkkaa seuraamisen ja jäävät, ja palkkaan vasta luoksetulosta.Seuraaminen oli tosi hyvä, ja istumisen se suoritti napakasti.Mutta voi vitsi, se valui maaten jossain kohtaa.Joten uusin sen kuitenkin, ja vielä kerran se yritti valua mun edetessä.Tässä on nyt joku juttu, ilmeisesti olen palkannut maahanmenoista sen verran vuolaammin..Joten kun se kolmannella yrityksellä pysyi hienosti , niin palkkasin hyvin.Siihen perään maahanmeno, se oli kanssa hieno ja nopea.
Muistaakseni tuossa välissä tauolle.Seuraavalla hukilla otin vielä ne jäävät erikseen ja palkkasin jokaisesta. Myös seiso oli hyvä ja pysyi siinä myös hienosti kunnes palasin palkkaamaan.
Seuraamisen tempot ja käännökset oli hyvät, samoin ilmoittautuminen ja henkilöryhmä(tosin se oli miniryhmä ja koostui Krissestä) oli hieno.Oikeaan kaarros myös tiivis, eli näissä ei mitään ongelmaa tällä haavaa.
Nouto hyvä, nyt en kiertänyt Kuuraa, pysyi hyvin joka tapauksessa eikä pylly nykinyt.Luovutusasento hyvä, palkkasin edestä.
Paikkamakuu n kaksi minuuttia samalla kun Lotta treenasi parin metrin päässä(jos sitäkään) ja Q pysyi hienosti ja valppaana piti kontaktia munhun,nyt en jättänyt kissanruokapurkkia sen jalkojen väliin, vaan palkka oli mulla.Ens kerralla n 5 minuuttia..
Ja loppuun vielä hyppy, taas vähän korotettuna.Korkeus oli ainakin 90 ellei 95 cm.Ja alkuun se väisti sitä pariin kertaan..Kun se sitten hyppäsi, kolautti se jalkansa kunnolla siihen rimaan (ihmettelen muuten ettei se pudonnut ?? ), mutta onneksi siitä se ei saanut kuitenkaan mitään angstia, vaan hyppäsi paluuhypyn komeasti.Ja vielä yksi hyppy menopaluuna, nyt ei rima kolissut, hienosti se hyppäsi. Enemmän vissiin mulla on siinä joku henkinen ähky sen loukkaantumisen jäkeen. No näköjään treeni tuottaa tulosta, kiva kun on sentään jo tällä mallilla ennen kuin ulkokausi alkaa. On sentään helpompaa treenata pehmeällä nurmella sitä korkeaa hyppyä.
Tiistaina illalla kävin ottamassa Haunisissa ,nyt TPHn kentällä, eteenmenon.Ja taas vein pallon niin ettei Q nähnyt.
Mutta se meni kyllä myttyyn.Eli irtosi se kauas ja kovaa..mutta vinoon.Ja niinhän siinä auratulla kentällä meni vinosti aurausura, jota pitkin Q mennä viipotti tuulispään lailla.Hiukan paremmin olisin vissiin voinut itsekin katsoa lähetyspaikan! Höh!
Uusinnalla vietiin pallo yhdessä,seuruutin sieltä kentän reunalta koko pitkän matkan , ja oli hieno seuraaminen!
Valmistelevassa osassa yrittikin sitten jo luikkia ja olla pitämättä katsekontaktia..kolmannella yrityksellä vasta onnistui! Mutta tässä ei kyllä voi yhtään lipsua, ei kerta kaikkiaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti