Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 11. maaliskuuta 2011

DSC hallilla pe 11.3

Alkuun käännöksiä. Vasempaan aika ok, oikeaankin hyvä, täyskäännös näistä kuitenkin paras(jos oikein muistan). Sitten tempoja, joku juoksuosuus oli pomppuisampi, muuten ihan kohtuullista..mutta liikkeestä pysähdyksissä jää turhan taakse.Muistaakseni tässä välissä Q kyllä keekoili kun oven toiselta puolelta kuului ääniä ,ja joku koirakin siellä haukkui.Eli Q ei tehnyt hommia, vaan antoi kontaktin pudota ja oli ihan kuutamolla jonkin aikaa,pöh!! Sille vähän vähemmän kauniisti jouduin huomauttamaan pariin otteeseen,mutta lopulta uskoi , että ei auta, vaan se tehdään mitä mä pyydän.Joten sitten vielä pätkä seuraamista ja palkka. Ja tauolle.
Tokalla tai kolmannella vuorolla otin yhdessä Annen ja Jipsun kanssa ilmoittautumisen tuomarille eli Helille.Muuten ok, mutta kättelyssä pomppasi.Komensin sen uudelleen sivulle, ja suullinen kehu kun pysyi nätisti istumassa, ja siitä vapautus pallolle.
Heti perään toinen ilmoittautuminen, nyt vaihdoimme paikkaa, eli Q oli tällä kertaa vasemmalla puolella, tämä meni oikein hyvin kättelyvaihetta myöden!
Seuraavana vuorossa taisi olla jäävät, eli kertaalleen ensin kaikki kolme , niin että Anu naksautti heti kun asento oli oikein.Suht hyviä, eli liikkeet oikein, ja maatenmenokin kunnon hissitekniikalla.Seisomisessa valui pari kolme askelta.
Sitten vielä samat uusiksi, niin että erkanin myös jonkun matkaa.Istuminen edelleen ok, maahanmeno ei ihan yhtä hyvä kuin eka, seiso :jaa en muistakaan miten.Taisin palkata siinä suoraan , niin että heitin lihapullan Qn taakse vasemmalle.
On se näissä edistynyt, se täytyy sentään myöntää, mutta valmiit ne ei ole!
Paikkamakuu 2 ja 1/2 minuuttia, mulla itsellä petti hermo taas liian aikiasin..Pysyi, mutta vinkui välillä.Jossain kohtaa lopussa otin vielä uuden, pysyi ihan hyvin varmaan n kolme minsaa, mutta sitten nousi istumaan.Palautin sen maaten, ja nyt pysyi ok vaikka Minea heitti kärrynpyöriä siinä lähellä, hyvää häiriötä;-)
Ja hyppy! Otin muuten mittanauhan mukaan, oli se n 100 cm, ainakin 98! Nytkin ensin pariin kertaan väisti, mutta kun se ei saa sitä patukkaansa, niin kyllä se sitten hyppää, ja ei kolissut rimakaan mielestäni.Tämä kertaalleen molempiin suuntiin.Ensi kerralla peukut pystyyn, että ei enää yrittäsi väistää, vaan menisi kerrasta..
Kiva treeni, kiitos Helille ja Anulle!
Niin ja saimme tutustuttua Halinin Willeenkin:-) Oikein symppis tapaus, toivotaan että saadaan hakukurssi aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti