Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 14. maaliskuuta 2011

DSC maanantaina 14.3

Ihan alkuun täytyy tuulettaa:Jes, se hyppäsi metrisen pariin kertaan menopaluuna hienosti! Eikä kiertänyt! Nyt heitin patukan hypyn yli, ja Harri oli valppaana aikeissa noukkia patukan äkkiä talteen, jos Q yrittää kiertää.Mutta sinne hyppäsi komiasti, ja myös paluun patukka suussaan.Joten nyt on kivalla mallilla, ei ryski päin estettä, ja osaa hakea hyvän etäisyyden (ainakin hallilla matolla, saas nähdä sujuuko sitten nurmellakin ok).Myös takajalat nostaa kauniisti kroppansa alle, eli fysiikassakaan ei tällä haavaa ole mitään häikkää!Ja ilmeisesti sinne aivolohkoon on ujuttautumassa ajatuksen itu siitä, että MOLEMPIIN suuntiin.
Kaikenlaista muutakin treenattiin, tosin "syväanalyysejä" en jaksa tällä kertaa.
Ok oli seuraaminen, käännökset (Ja jep myös vasurikäännöksissä käytti takapäätään mukavasti) täyskäännökset ja luoksetulot.
Ei ihan yhtä ok:jäävät (istumisen valumisongelma taas nostelee rumaa päätään) ja seisossa steppaa pari askelta eteenpäin jos ei saa suullista vahvistusta eli kehua heti kun stoppaa.Maahanmeno suht nopea.
Paikkamakuu tökkii aina vaan , ekan joutuu korjaamaan, ja vasta tokalla pysyy.Argh! Mutta niin tuttu ongelma..edelleen olen saamaton, enkä ole lainannut sitä kauko-ohjattavaa sitruunapantaa.Josko loman jälkeen tarttuis härkää sarvista, pakko tämä on saada kuntoon.
Ja loppuun Q himoitsi niin selvästi Harrilta taskusta Lotan käyttämää Klin valkeaa nahkapatukkaa, että kai semmoinen täytyy käydä ostamassa.Sehän veti siitä ihan stratosfäärit, henkilöryhmästä sitten se sai sen palkaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti