Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 10. syyskuuta 2010

Haku 9.9 Karhunojalla

Neljä pistoa: Aloitus vasemmalta haamuna, ja lyhyt ilmaisu.Toka ukko oikeassa etululmassa ilman apuja, lyhyt ilmaisu, kolmospisto vasemmalle tyhjä, ja neloselle löytö oikea melkein takakulma.
Ekan otin haamuna, kun Q oli toka koira vuorossa ja eka koirakko otti rullailmaisua puolisyvyydessä.Eli räknäsin ,että tuskin Q ois tehnyt suoraa pistoa, vaan tsekannut ensin sen kohdan missä haisee, ja mikä oli hiukan etulinjasta sivuunkin.Nyt ainakin saatiin onnistuminen, ehkä muutenkin olis ollut hyvä pisto..
Myös tokalle irtosi epäröimättä ja ilmeisesti suoraan(sinne ei näkynyt, mutta äänistä olis niin päätellyt), aloitti haukun heti.
Kolmospisto oli oikein onnistunut tyhjä, tosin mä itse tehokkaasti sabotoin sen..Eli menin muka vähän taas viistosti koiraa vastaan, mutta Q teki alueella syvemmällä paremman eteenpäin kääntyvän piston, ja joutui sitten ressu etsimään mut sieltä metsästä, jee kun olin taas niin näppärä että!! No Q teki hienon piston, ehkä mä ensi kerralla muistan ottaa sen pahuksen tyhjän sellaisessa kohtaa missä mulla oikeasti on näköyhteys siihen koiraan!! Nelonen taas hyvä.
Ja Q oli edelleeen nätisti maalimiehilla, ei sillä ollut aikomustakaan tärppiä ketään , vaikka kaikki oli pressun alla piilossa.
Nythän sille on aina sanottu hyvä kun se löytää, kenties vois kokeilla ilman suullista kehua,että onko se silloinkin kiltisti..kuka tahtoo? :-)
Oli sa aika pätevä taas tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti