Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 7. syyskuuta 2010

Maanantain tokoryhmässä 6.9

Ekalla hukilla treenattiin seuraavia juttuja: Alussa seuraamista. Nyt oltiin taas ekaa kertaa hallissa sisällä pitkästä aikaa, ja se näkyi siinä startissa.Eli jouduin ottamaan käännöksiä oikeaan ja "herättelemään" Qn olemaan valppaana.Ja se petrasikin ihan ok.Siitä henkilöryhmään (ei siis mitään kaaviota, vaan lyhyt pätkä seuraamista ja käännöksiä), mutta se meni hurvitteluksi, eli Q hyppi päin Emmiä ja Marjaa. Siitä annoin aika tiukan sanallisen huomautuksen, ettei moisia typeryyksiä sallita, ja otettiin uusiksi. Ja nyt ryhmä meni oikein hyvin, kahteen kertaankin, ja oli tosi tiivis kontakti.Siitä palkka.
Luoksetulo, se oli hyvä, mutta tais hitusen varastaa.Tarkoitus oli sitten ottaa liikkeenomaisena (toko), mutta käydä palkkaamassa pysymisestä, mutta Q ei meinennut millään pysyä! Ottiko kenties painetta niistä, jotka oli siellä sen selän takana?? No saatiin onnistuminen kun hetki hinkattiin, eli palkkasin pysymisestä, ja myös liikkeen lopusta.
Seuraavalla kierroksella treenattiin tokon alohyppyä, nyt laitettiin namialusta hypyn taakse, liikkuri olisi ottanut pois, jos Q olisi kiertänyt.Ne meni kaikki hyvin, muistaakseni kolme toistoa niin, että Q sai vapaasti hypätä yli, ja neljännellä otin sen sivulle, ja odotutin hetken ennen lupaa.Varman tuntuisesti kuitenkin lähti hyppyyn.
Ja ihan vimpaksi iskunoutoa, pari kolme toistoa; kaikki hyvin.Kääntyi ainan suorinta tietä palauttamaan mulle päin, eli ei ollut aikeissa karata kapulan kanssa:-) Se pitää jotenkin vielä ratkoa, miten korjataan Qn huima syöksy kapulalle etujalat työntyen , niin että kapula lentää maassa eteenpäin.
Paikkamakuuta en ottanut, vaikka olis täytynyt kyllä! Mistä mulle motivaatio treenata se kuntoon???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti