Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tottis ma 26.4

Nyt lyhykäisesti..
Alkuun toisen ryhmän kanssa paikkamakuu, tokokäskytyksellä.
Pysyi hyvin, sain myös oltua jonkin aikaa siellä kauempana, kunnes palasin palkkaamaan noin 1.5 minuutin kohdalla.
Asento oli rauhallinen, meinaa ennakoida kyllä nyt kovasti alastipahtamisessa..
Omalla varsinaisella suoritusvuorolla otin seuraamista, joka oli mun mielestä aikas hyvää.Juoksussa se pomppii, niin silloin palkkasin välillä namin kanssa, joka auttoi, nyt ei-pomppuisaa:-) Käännöksiin olin myös tyytyväinen, ja hidas käynti oli hyvä.Liikkeen pysähtyessä ei nyt seilannut, mutta istui hitaanlaisesti, vaan enpä oo sitä(kään) muistanut treenata, joten ihmekös se..
Seuraavana 2 kilon kapulan palautus:tosi hyvä.Laukalla, tiiviisti ja hyvällä rauhallisella otteella.
Tyhmyyksissäni kokeilin taas 650 g kapulalla kokonaista liikettä..(argh!!). Odottaa kauniisti lähtölupaa, lähtee mun makuuni ihan tarpeeksi räjähtävästi, ottaa kapulan hyvin, ja lähtee laukalla mun luo.Kunnes..ei tulekaan.JUu-U, sitkeässä istuu tämäkin ongelma.Siinä välissä joimme jo Marjan Ja Reetun TK1-kaffet ja kakut, Kuu vain pönöttää kapula suussa kentän reunalla.
Kahvihetken jälkeen kävelin rauhassa piiloon A-esteen taakse, ja sinne se tuli sitten juoksujalkaa. Se meni autoon sitten miettimään, ja treeni loppui siihen.
Paitsi että kun kävin sen kanssa vielä Haunisissa pissalenkillä, niin otin pikkupikkupätkän seuraamista samalla kun Shäfereillä oli purut.Se meni sentään superhienosti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti