Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Touhukas maanantai 19.4

Kevään jälkikausi on nyt korkattu!
Nousiaisten Kärrysiin suunnattiin yhdessä Evan ja Vallen kanssa.
Tein jäljestä melko lyhyen, noin 400 metriä, jos ihan senkään vertaa.
Eka suora oli sivutuuleen(melko vahvasti tuuli itse asiassa) ja yksi kulma, jonka jälkeen pitempi suora myötätuuleen.Jäljellä oli neljä purkki-keppiyhdistelmää, ja kulmassa Natural Menua.Jälki sai vanheta melkein tunnin.
Kuura lähti jäljelle hyvin, mutta ajoi varmaan sitä hieman sivussa, ja valitettavasti eka keppi(plus purkki) jäi sinne metsään.Kulma meni kohtuu hyvin, ja jäljestämistempo oli mun mielestä oikein hyvä ja tarpeeksi rauhallinen.Jossain kohtaa se poikkesi jäljeltä ja pyörähti, mutta hyvin se itse etsi sen uudelleen, ilman suurempia vaikeuksia, eikä hakenut musta apua.Itsenäistä työskentelyä siis.Kepit sille näkyi olevan yhtä tyhjän kanssa, eli purkki kiinnosti selvästi enemmän.Pitänee tehdä keppitreenejä paljon erikseen.
Muutamasta kauneusvirheestä huolimatta, oli se ihan kelpo kauden aloitus kumminkin.
Ja sitten testasin jälleen esinekaistaletta, ja siis lähinnä, että tuoko se esineen mulle ryttyilemättä, vaikka tilannetta nyt muokattiin jo vähän enemmän varsinaisen ruututreenin suuntaan.Tai no oikeastaan sen kummempaa muutosta ei vielä ollut kuin, että nyt paikalla oli jo joku muukin kuin minä, ja kyseessä uusi esine, plus Eva teki kaistaleen ja viennin.
Ja jälleen vilautin sille keppiä, tungin sen kainalooni, ja päästin Kuun kaistaleelle.Esine tuli mun handuun pikapikaa, ihan suorinta tietä!! Ai että kun päivä taas valaistui!
Illalla vielä tokotreeneihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti