Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Haku pe 9.4

Jeee, päästiin metsään,ihan oikeasti treenaamaan hakua!
Niin , että päätin testata, mitä on jäänyt muistiin , taikka mitä muhinut päässä, kun alla oli pitkän pitkä tauko varsinaisesta hausta.
Alue oli simppeli, ja melko aukeaa, ainoastaan vasen takanurkka oli risukkoinen, ja siellä piti ylittää myös motocrossiura.
4 maalimiestä , kaikki valmiina, ja suorat palkat.
Onnistui kyllä tosi hyvin.Kaikki muut pistot oli aivan suoria, kolmosella lähti suoraan, mutta joutui vähän aikaa paikantamaan maalimiestä (joka oli motocrossiuran painanteessa peitteen alla) ja siinä yhteydessä siksakkasi jonkin verran.
Elina kommentoi, ja oli varsin oikeassa, että mun kannattaa ruveta itse keskittymään lähetyshetkeen paremmin.Nyt mulla on tapana liikaa säätää. Q on joskun hitusen hankalasti luettavissa,nytkin näytti aina ennen pistolle lähetystä, että se käänteli päätään sivuun, ja luulin että se sitten lähteekin vinoon.Vaan ei, kummasti se kuitenkin ottaa sen suuntiman ihan suoraan.Joten nyt mulle itselle kaaliin, että lähetyksessä pieni vartaloapu(askel oikean suunnan näyttämiseksi) ja vasemmalla jalalla askel eteen sekä vasemmalla kädellä käsimerkki.Oiskohan se sellainen selkeä ja hallittu.
Hyvää treenissä kuitenkin oli se, että Qlla on homma hallussa.Se tietää mitä se tekee, ja lähtee nyt innokkaasti ,suoraan ja vauhdilla, mutta jotenkin hyvin hallitun oloisesti.Ja vaikka ukot on valmiina, niin ei epäröi lähteä.Pikku hiljaa voisi yhdistellä metsäänkin ilmaisun ja risteily tietty pitää jotenkin osata opettaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti