Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 10. marraskuuta 2009

Toko maanantaina hallilla 9.11

Osa superhyvin,ja osa:no joo..
Ekana henkilöryhmää,palkkana saapas.Edelleen jätättää oikealle käännöksessä! Lopulta saatiin kuitenkin onnistuminen, namilla autoin..seuraavalla kerralla heti namilla avustus ja välillä käännöksiä vasempaan, joista saan palkattua ihan vilpittömästi, ne kun sujuu paremmin.
Sitten otin kosketusalustaa, eri etäisyyksiltä ja lopulta se oli ruudun sisällä, nämä sujuivat tosi kivasti häiriöistä huolimatta.
Välillä Kuura autoon.
Seuraavalla kiepillä oli paikallaolot, otin istumista, niin että oli lähellä mutta välillä otin hiukan etäisyyttäkin, yllättävän rauhallisena pysyi,itse asiassa ihan täyden ajankin, mutta välipalkkasin.Istuminen on näköjään sille helpompaa kuin paikkamakuu.
Ja paikkamakuu: nousi ylös kun muut ohjaajat poistuivat.Laitoin sen uudelleen ja jäin lähelle.Annoin rauhallisia ,suullisia kehuja ja välillä rippusia kissanruokapurkista.Pysyi!! Jee!! Aikaa oli noin minuutti, mutta vaikka oli muut koirat ja ohjaajat, ja Outi häiriköimässä sivummalla, niin se malttoi pysyä ihan kunnolla.Olen supertyytyväinen, tästä se lähtee!
Paokallaolojen jälkeen Kuura sai jatkaa heti perään oman hukinsa, ja otin metallinoutoa(oikein hyvä, ei piitannut vaikka oli kylmä ja meille vieras kapula) , tvallisen kapulan palautusta vauhdilla(sekin oli muuten tosi hyvä, mutta jäi hitusen turhan kauas, korjasin ja sitten otin liikken vielä kokonaan uusiksi, nyt lyhyemmällä matkalla, nyt tuli tarpeeksi kiinni).Ja ihan treenin lopuksi otin vielä luoksetuloja, niin että muut ohjaajat huusi "tänne", "seuraa" ym, mutta Q tuli ihan superhyvin kaikesta huolimatta.Vihiviimeisenä luoksetulo,niin että palkkasin vauhdista mun taakse.
Kiva treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti